čtvrtek 8. září 2016

Pračka philco náhradní díly

Náhradní díly pro pračky ,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery ,. Rozměr uhlíku je šířka 10mm výška mm délka mm. Tento náhradní díl uhlík je. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ – Pračky – Topná tělesa.


Kondenzátor uF rozběhový se šroubem 16uF, Kondenzátor 1uF rozběhový 160uF, Kondenzátor uF rozběhový 18uF, Kondenzátor 1uF rozběhový 180uF, Kondenzátor uF rozběhový se šroubem 2uF, Kondenzátor uF rozběhový se šroubem 5uF, Kondenzátor uF rozběhový se šroubem 20uF, Kondenzátor 2uF rozběhový 200uF, Kondenzátor uF rozběhový 22uF.

Zde nabízíme náhradní díly na pračky prádla. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. S programem ekonomické praní je možné zkrátit dobu pracího programu, čímž se sníží spotřeba vody i energie. Electrolux náhradní díly a příslušenství Electrolux náhradní díly a příslušenství.


Objednejte si originální díly a příslušenství pro domácí spotřebiče - vysavače, chladničky, pračky atd.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vyhledejte si a objednejte originální náhradní díly a příslušenství pro spotřebiče Zanussi. Všechny objednávky jsou expedovány přímo ze společnosti Zanussi. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. PHILCO spojovací sada pračky a sušičky. W48 W40A, L4 L5 L8 W40 L6 K K8V apod. Profesionální distributor náhradních dílů.


Zboží je určené profesionálům v oboru servisu gastrotechnologie. Objednávku zboží do celkem kg vám doručíme následující pracovní den kdekoli v ČR. Philco , Crosley, Konrád.


Kromě náhradních dílů kávovarů, jsou pak velice důležité také doplňky pro stolování, nebo pomůcky pro ochutnávku kávy. Internetový obchod: Elny. Možno též zakoupit pouze samostatný motorek - bez černého plastového víčka.


Blokování dveří s mikrospínačem - Bohužel výrobce dodává již toto blokování bez mikrospínače, který použijete z původního blokování - je nacvaknuté na dvou plastových zobáčcích.

E-shop nabízející bílé zboží, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky, sporáky, varné desky, trouby, mikrovlnné trouby, odsavače par, bojlery a. Hadice vypouštěcí pračky 2m-. Topné těleso do pračky Whirlpool, použitelné i do jiných značek a typů. Ověřeno našimi zákazníky. Byl a to moje první objednávka a určitě ne poslední.


Výhody: Rychlost dodaní byla excelentní, hned po objednání ho připravily a odeslaly. Prodáváme náhradní díly na pračky, myčky, sušičky, sporáky, trouby. Opravy provádíme v bytech u zákazníka.


Nabízíme individuální přístup a řešení pro každého zákazníka dle jeho nároků i finančních možností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky