pondělí 19. září 2016

Sklenice na víno

Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. V nabídce našeho eshopu najdete sklenice na víno , sklenice na vodu, sklenice na lihoviny, koktejlky i sklo na pivo.


Nabízíme zboží od známých světových a tuzemských značek Luigi Bormioli, Crystalex nebo Riedel.

Nakupte za nejlepší ceny! Dnes objednáte, zítra máte doma. Velký výběr sklenic pro milovníky červeného vína. Najdete zde moderní velké až obří sklenice na červené víno ale také klasické oblíbené tvary. Nabízíme také broušené, veselé barevné i slavnostní zlacené sklenice na červené víno.


Vyrobeno mistry skláři v České republice. Ponúkame špičkovú gastronómiu. Vaše internetové potraviny. Věnujte ke dni matek něco opravdu praktického.

Originální sklenici na své oblíbené víno ocení každá maminka. Elegantní sklenice pro podávání bílých a červených vín, šampaňského, sektu a šumivých vín vyrobené z prvotřídního křišťálového skla s tvrzeným okrajem, včetně luxusních sklenic s jednolitým tvarem bez spojů. Zboží expedujeme do druhého dne i do ? Správně zvolená sklenice podpoří chuť i aroma vybraného vína. Dlouhá stopka zase brání prstům, aby ovlivňovaly teplotu vína. Sklenice dodáme do dnů.


A zatímco červenému vínu prospívá objemnější tvar, bílé víno zase vyžaduje sklenice užší. Sekt se podává pouze před jídlem jako přípitek. Dále následuje víno nebo těžší likéry.


Nechte tyto jedinečné kousky, aby Vás uchvátily svým čistým designem, pečlivým zpracováním a luxusním vzezřením. Vyberte si kvalitní univerzální sklenice na víno u nás. Každá sklenice má svůj pevně uzavíratelný plastový obal. Zatímco pro bílá a růžová vína jsou doporučovány sklenice o objemu 2ml až 4ml, pro červená vína by sklenice měly mít 4ml a více. Ideální kalich na víno se svým tvarem má přizpůsobit charakteru vína, aby mohlo co nejlépe vyniknout.


Správný pohár na víno má určitě vliv na to, jak vám víno chutná. Záleží vám na každodenní eleganci? Výrobky vybrané týmem stylistů rychlé doručení 1dní na vrácení zboží.


Překvapí Vás velký výběr velikostí, tvarů a dekorů sklenic na červené i bílé víno.

Elegantní balení sklenic vhodné i jako dárek k různým příležitostem. Zlaté české ručičky odborných sklářů dávají vzniknout těmto skvostům přímo v centru sklářství, kterým je Nový Bor. Veškeré výrobky Bohemia Glass jsou.


Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády Na všechny sklenice nabízíme pískování textu i obrázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky