úterý 20. září 2016

Kávovar do kavárny

Idea Cappuccino je špičkový plněautomatický kávovar určený do všech zátěžových provozů s požadavkem na vysoký výkon. Idea osahuje integrovaný profesionální kapučinátor - káva a mléko či mléčná pěna jsou vydávány zároveň. Dodáme kávovar ZDARMA do Vaší kavárny , restaurace či hotelu.


Postaráme se o veškerý servis. Dodáním přístroje a kávy naše práce vlastně teprve začíná. Kontaktujte nás, dodáme Vám kávovar i kávu do Vaší kavárny či restaurace.

Profesionální kávovary s dopravou v ceně a zaškolením v ceně. V základu dostanete precizní sítka, ergonomické páky. Výhodou je jednoduchost.


Pákové kávovary se hodí pro lidi, kteří kávu opravdu milují a chtějí se zapojit do její přípravy. Během ní si budete opravdu připadat jako majitel kavárny. Musíte ji napřed namlít (pokud se nerozhodnete pořídit si již namletou kávu v sáčku), správně ji nadávkovat, zamáčknout pákou a pustit vodu. U nás najdete kvalitní profesionální kávovary, které jsou určeny nejen do kaváren, ale i do barů, restaurací a dalších podobných zařízení.


Poradíme Vám s výběrem.

Pára proudící do mléka pak dokáže vytvořit skutečně bohatou našlehanou pěnu, říká Michal Černý, odborník na prodej kávovarů. Je libo profesionální automat? Oba přístroje v ceně okolo tisíc korun disponují.


Páku se záslepkou vložím do hlavy kávovaru, stejně jako bych chtěl udělat kávu a zapněte vodu. U profi strojů pouštím opakovaně vodu, asi 5x, do té doby, než v přepadu vidím, že teče čistá voda – voda nesmí pěnit. Nespresso nabízí řadu specifických služeb pro podniky a vynakládá veškeré úsilí, aby byl kávovar ve vaší restauraci nebo kavárně neustále v perfektním stavu.


Poskytujeme individuální přístup, vycházející z konkrétních potřeb a očekávání vašeho podniku a profesionální služby, promyšlené do nejmenšího detailu. My víme, že investice do technologie je značná. Kávovary, čajovary, espressa. Proto Vám nabízíme kompletní kavárenské vybavení do Vašeho provozu kavárny , restaurace nebo hotelu úplně ZDARMA! Moderní kávovar s dotykovým displejem pro přípravu espressa.


Green line řada - šetří energii o Maximální kapacita pro velké provozy. Stačí k tomu velice málo - být milovníkem pravé italské kávy a pravidelně ji od nás odebírat. Toto jsou jediné podmínky, které musíte splnit, abyste od nás obdrželi špičkové vybavení a nadstandardní servis. Proč si zvolit právě nás?


Sháníte spolehlivý profesionální kávovar do Vaší kavárny , restaurace či jiného gastroprovozu? Pro hotely a kavárny - vlastní výběrová káva - technologie na splátku nebo leasing - individuální servis a školení - možnost vla.

Do cukrárny nebo restaurace. Pokud pořizujete kávovar do kavárny či do restaurace, měli byste jednoznačně sáhnout po profesionálním kávovaru, který je stvořen k velkému odběru nápojů. Do restaurace či cukrárny, která není primárně zaměřena na podávání kávy jako kavárna, se pak ideálně hodí automatický kávovar. Stačí stisknout jedno tlačítko a kávovar se postará o namletí čerstvé kávy, upěchování, přípravu i úklid.


Za plně automatický espressovač si sice pár tisíc připlatíte, ale výsledek stojí za to. Hodí se jak do domácností, tak i do firemních kuchyněk. Kvalitními pomůckami pro přípravu pravého espressa, cappuccina (kapučína), mnoho dalších kávových specialit a designovými nerezovými doplňky MOTTA a Concept Art.


Zabýváme se prodejem doplňků pro všechny milovníky dobré kávy, přípravky pro údržbu a správnou funkci Vašich kávovarů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky