pátek 9. září 2016

Posuvné regály

Obslužnou uličku si vytvoříte sami tam, kde ji budete potřebovat. Obslužnú uličku si vytvoríte práve tam, kde ju potrebujete. Tím můžete maximálně redukovat počet regálových uliček. Využijte našich zkušeností.


Na této straně představujeme nový výrobek firmy BISLEY - posuvné regály InnerSpace. Mobilní regály jsou vhodným řešením pro archivy, muzea a všude, kde je třeba šetřit místo.

Dodáváme posuvné regály , které zajistí maximální využití prostoru. Dodáváme zejména policové a paletové regály na míru po celé ČR. Regály jsou snadno sestavitelné pomocí zásuvného systému.


Další výhodou regálů je vysoká variabilita a záruka měsíců. Jsme česká společnost, která vyvíjí a vyrábí skladovou techniku, regálové systémy, nabízí logistické řešení ušité na míru i výrobu archivů, archivačního zařízení a sklady depozitářů. Kvalitní regály a regálové systémy, poskytujeme ucelený profesionální servis pro vybavení archivů, skladů a dílen. Regály , regálové systémy, pro archivy a sklady e- regaly. Kovové regály a regálové systémy na klíč V základu se jedná o variabilní systémy složené z polic a rámů, které slouží ke skladování různých druhů skladových jednotek.


Regálové systémy mohou být ve stacionárním nebo posuvném provedení.

V dnešnej dobe človek potrebuje mať vo veciach prehľad a preto vám ponúkame regály rôznych druhov. Regály na archiváciu, strojárske regály , regály pre školstvo, autoservisy. Posuvné regálové systémy. Možnosti vkladania a vykladania z prednej strany okrem toho v porovnaní so systémami paletových regálov s dvojitou hĺbkou a systémov s možnosťou vjazdu vozíka do skladovacieho systému znižujú náklady na ľudskú prácu. Regály posuvné zásuvkové se většinou používají pro archivaci technických výkresů, pro uložení kartoték, kartotečních lístku, pro ukládání obchodního zboží.


Až čtyřnásobné zvýšení kapacity oproti konvenčním pevným regálům. Mezi další produkty firmy Použité regály CZ: regály policové šroubované, regály policové přestavitelné, regály posuvné Compactus policové, regály posuvné Compactus Office, regály paletové, vícepodlažní regálové konstrukce, regálové skladové plošiny, spádové regály , dopravníkovou techniku. Regály lze použít pro archivaci všech předmětů, které zákazník požaduje uložit. Přesuvné regály pojíždějící po ocelových kolejnicích zabudovaných v podlaze.


Bežné regály nájdete kdekoľvek, ale málokedy je cena úmerná kvalite. Preto sme tento pomer vyvážili, aby každý zákazník uveril, že kvalitné regály ešte stále existujú. Mecalux: Kovové regály , skladovací systémy, automatické sklady.


Vlastní a externí soubory cookies používáme k přizpůsobení obsahu Vašim preferencím. Pokračováním v prohlížení těchto stránek jste byli informováni a souhlasíte s instalací a použitím cookies. Prověřte nejprve, zda-li není možné váš stávající stacionární regálový systém zmodernizovat na posuvné regály pro lehká zatížení včetně možnosti případného využití stávajících regálů. Máte pak šanci efektivně zvýšit kapacitu skladů až o bez nové investiční výstavby.


Disponujú tiež širokou škálou atraktívnych farieb vhodných do každého interiéru, tiež nie je nutná žiadna stavebná úprava, panely s koľajnicami sa pokladajú priamo na stávajúcu podlahu. Ideálne posuvné interiérové dvere. Už dávno je známe, že posuvné dvere na stene „strážia” náš osobný priestor.

Môžete ich umiestniť aj do. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky