čtvrtek 29. září 2016

Bambusový ručník

Malý ručník Vám výborně poslouží na utírání rukou, pleti nebo může také posloužit jako ručníček pro malé děti. Bambusové ručníky a osušky, které vás uspokojí. Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Zdobí ho elegantní zlatá bordura s motivem bambusu.


Díky svým jedinečným vlastnostem jsou ručníky z bambusového vlákna pevnější a mají 3× vyšší savost než bavlna. Absorpce u bambusového vlákna je 4x lepší než u bavlny a jejich měkkost je nesrovnatelná. Prvním a zásadním faktorem, jak poznat kvalitní ručník , je samotná cena.


Pokud je cena ručníku ve srovnání s ostatními nabídkami příliš nízká, bude se v jednat o nekvalitní ručník. Dalším poznávacím faktorem je složení a gramáž ručníku. Pokud se chcete dozvědět více informací o znacích kvality, přejděte. Möve - luxusní bambusové ručníky a osušky. Ručníky a osušky, které najdete v našem obchodě, jsou od německé značky Möve, výrobce, který téměř sto let vyrábí froté ve své vlastní továrně v Německu.


Bambusový ručník

Hodnocení produktu: (). Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou. Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Velmi savý a extrémně měkký bambusový ručník z okouzlující kolekce Memi.


Vyrobeno z velmi nadýchané bambusové froté tkaniny nejvyšší kvality. Ručník má na kapuci okouzlující uši a výšivku, zatímco na zádech je funkční řemínek, který usnadňuje každodenní péči. Toto řešení umožňuje rodiči obejmout dítě. Luxusní bambusový ručník s bambusovým vláknem - BAMBOO.


Ručník a osuška Moreno s vysokým obsahem bambusového vlákna. V praktickém jednobarevném designu. Ať už hledáte závěsy, protiskluzové podložky do koupelny i na WC, ručníky, nebo osušky, na FAVI. Vybrali jsme pro vás stovky produktů z desítek oblíbených e-shopů. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc!


V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Extrémně hebké ručníky v sytých barvách velmi dobře utírají, jsou antibakteriální, rychle schnou a na vaši pokožku působí blahodárně. Ručník z bambusového vlákna je převratem v technologii vláken.


Bambusový ručník

Přírodní bambusové vlákno je spředeno s přírodní bavlnou do vysoce savého , velmi příjemného ručníku. Nadčasový, velmi funkční bambusový ručník dělá koupání potěšením. Je vyroben z mega savého bambusového froté, který se vyznačuje třikrát lepší absorpcí než bavlněné ručníky, má antialergické a antifungální vlastnosti a velmi rychle schne.


Použitý materiál je krásně hebký a příjemný na dotek. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu. Ručníky z bambusového vlákna jsou měkké a velmi příjemné na dotek. Kupte nyní na ČistéOblečenie.


Bambusový ručník

Nabízíme Vám originální ručníky s výšivkou! Dle Vašeho přání Vám na ručník vyšijeme jeden z našich motivů a jméno absolventa nebo jiný Vámi dodaný motiv. Kvalitní ručníky jsou vyrobeny ze 1 bavlny. Bavlna je lehká, jemná a savá.


Tento 1 přírodní materiál je vhodný pro osoby s citlivou pokožkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky