úterý 6. září 2016

Whirlpool awe 7519 tabulka programů

Tato funkce se doporučuje především u programů “Syntetické”, “Denní” a “Jemné”. Tuto možnost využijete především tehdy, když chcete odložit odstřeďování na pozdější dobu, nebo pokud chcete pouze vypouštět. Zvolíte-li „Stop máchání“, nenechávejte máčet prádlo ve vodě příliš dlouho. Trvání programu může být od výše uvedených hodnot rozdílné, protože závisí na skutečně aplikovaných pracovních podmínkách (viz „Průvodce vyhledáváním poruch ve Vašem Návodě k používání).


TABULKA PROGRAMŮ Prací cykly pro vlnu a ruèní praní u této praèky byl otestován a schválen spoleèností Woolmark pro praní vlnìných odìvù urèených pro “praní v praèce” nebo “ruèní praní” za podmínky, že tyto odìvy se budou prát podle pokynù uvedených na visaèce a pokynù uvedených v této tabulce programù. Sháníte návody a příručky pro pračky s vrchním plněním ? Zvolíte-li “Zastavení máchání”, nenechávejte prádlo ve vodě máčet příliš dlouho. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Inteligentní technologie 6. Můžete ho použít u programů “Bavlna”, “Syntetické” a “Denní prádlo”, chcete-li si usnadnit žehlení.


Zvýší se objem vody při máchání a prádlo se odstředí šetrněji. Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians. This site helps you to save the Earth from electronic waste! Tato pračka je kontrolována senzory. Nepoužívejte prosím nadměrné množství pracího prostředku.


Program Teplota (°C) Ná. Pračka dále nabízí elektronické ovládání a bezpečnostní LED ukazatele, které Vás upozorní třeba. Potěšila nás velmi malá hlučnost,ale další vlastnosti jsme si ještě nestačili.


Elektronické ovládání, displej a LED ukazatele vám velmi usnadní komunikaci se spotřebičem. Pračka nabízí množství praktických programů a funkcí. Kromě programů pro jednotlivé tkaniny také speciální. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. It’s possible to download the document as PDF or print. Jedním slovem by se dalo říci, že jednoduchý, moderní a přitom praktický. Whirlpool manuals and user’s guides for free.


Vďaka tomu môžete ušetriť až energie a vody. Okrem bežných na pranie bavlny, vlny, syntetiky či. Je vybavena pracími programy, technologií 6. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Nebudete tedy muset zápasit s vyndaváním prádla z bubnu a bát se, že se prádlo poškodí. Stock and Ready to Ship. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for whirlpool and samsung.


Dokáže snížit spotřebu elektřiny a vody až o. Základní informace Vlastnosti Typ volně stojící Kategorie shora plněná 6. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Slovensku jedničkou pre slobodné zdieľanie súborov. Nahrávajte, zdieľajte a sťahujte zadarmo.


S kreditom aj neobmedzenou rýchlosťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky