čtvrtek 1. září 2016

Sencor svc 9031

Ideálne pre upratovanie kobercov, plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby. Robotický vysavač je vybaven UV lampou pro likvidaci bakterii. Zde si můžete zboží rezervovat na některé z našich prodejen. Doba rezervace jsou pracovní dny. Hasonlítsa össze az árakat!


Překoná práh o výšce až cm. Nabízí programy a funkci mop. Never miss a deal with idealo price comparison. We have honest product and shop reviews to help you make the best decision. Spokojenost po všech stránkách.


Ocenil bych delší životnost baterie. Po maximálně cca pětistech nabíjecích cyklech je potřeba počítat s koupí nové baterie. Baterie se nedožila konce záruční. UV lampa pro likvidaci bakterií (vhodná pro alergiky a domácnosti s domácími zvířaty)nbsp;, Protinárazové čelní čidlonbsp;, Systém tří rotačních kartáčů: Štětinový rotační turbokartáč pro dokonalé vykplepání koberců. Pre zachovanie kvality filtrácie odporúčame filter p. Ve výbavě má i dálkové ovládání a disponuje funkcí mopu.


Toto video bylo nahr no z telefonu se syst mem Android. I v takovém případě je třeba pamatovat na chybějící HEPA filtr a dlouhou dobu nabíjení. Může ale přijít vhod méně náročným zákazníkům, kteří hledají vysavač na vysátí podlahy pod stolem po. Garantujeme najnižšiu cenu. Ak nájdete u konkurenčného obchodu nižšiu cenu, neváhajte nás kontaktovať a my sa Vám pokúsime ponuku ešte vylepšiť.


UV lamp for eliminating bacteria (suitable for allergy sufferers and households with pets) Anti-impact front sensor;. Free Shipping Available. Ušetří Vám spoustu času a energie a uklidí celý byt.


Sencor svc 9031

Dokonale se orientuje v prostoru a vždy perfektně uklidí veškerý nepořádek a smetí kolem. Tento model robotického vysavače spadá do nejnižší cenové kategorie, které také odpovídá jeho výkon a funkce. Ty v podstatě žádné nemá, nemá ani žádnou navigaci a chybí mu i HEPA filtr. UV lampa pre likvidáciu baktérií (vhodná pre alergikov a domácnosti s domácimi zvieratami), Protinárazové čelné čidlo, Systém troch rotačných kief: Štetinová rotačná turbokefa pre dokonalé vyklepanie kobercov. Precizně zbaví vaše koberce, parkety či lino jakékoliv nečistoty a prachu.


Je vybaven třemi rotačními kartáčky, protinárazovým čelním čidlem a prostornou nádobou na nečistoty o objemu 3ml. Prekoná prah s výškou až cm. Ponúka programy a funkciu mop. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nagyon csendesen működik. Ideális padlók, parketták, linóleum, járólapok tisztításához.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky