pondělí 26. září 2016

Bezlepková pekárna smíchov

Bezlepková pekárna Babiččina spíž je opět otevřena! Jak to u nás po rekonstrukci vypadá, se můžete přesvědčit sami. Přijďte ochutnat naše pečené dobroty a také mexickou kávu a čaj ze Srí Lanky. English Español Indonesian Italian Polish Portug.


Italská bezlepková pizzerie a cukrárna v Praze na Smíchově.

Sortiment se stále rozšiřuje, takže dnes už můžete v obchodě zakoupit nejen vynikající bezlepkové bagety za velmi přijatelnou cenu, ale také zákusky, mnoho druhů pizzy, lasagne, ale také těstoviny. Kde můžete koupit (nebo sníst) naše výrobky V současné době zavážíme kolem pražských a mimopražských prodejen, pravidelně od pondělí do pátku, ovšem většina prodejen odebírá pravidelně pouze užší sortiment z naší nabídky. Výroba čerstvého bezlepkového pečiva, bezlepkových dortů, moučníků a jiných dobrot. Vyrábíme čerstvé bezlepkové pečivo,bezlepkové bagety, bezlepkové rohlíky,bezlepkové koláče,bezlepkové chleby,bezlepkové zákusky,bezlepkové dorty,bezlepkové těstoviny.


Jsme pekárna a bistro v Praze na Andělu. Denně pro vás pečeme čerstvé chleby, bagety, loupáky, ale také skvělé moučníky. Na svačinku pro vás máme výběr plněných housek, které uspokojí i vegetariány, zdravé kelímky a domácí limonády.


Skvělá italská kuchyně?

Ochutnejte naše těstoviny, pizzu, chobotnici nebo steak. Budete nadšení z čerstvých surovin i dokonalé chutě! Výrobky, které si prostřednictvím eshopu zakoupíte, jsou určen převážně pro osobní odběr, případně rozvoz po Brně.


Na našich webovkách samozřejmě najdete jaké dobroty pečeme a kde si je můžete zakoupit, ale také se dozvíte o nás spoustu dalších zajímavostí :-). Pečeme pro Vás chutné a zároveň zdravé koláče, kvasové chleby a pečivo, cukroví a další výrobky z celozrnné mouky v biokvalitě, a dále také sladké i slané pečivo bez lepku. Cílem této stránky je ukázat zákazníkům, kde si mohou pochutnat na pizze bez lepku. Zlepšit komfort dostupnosti tohoto výrobku a dále se snažit rozšiřovat informace související s bezlepkovou stravou. Pokud jste pizzerie, hotel, restaurace a chcete rozšířit nabídku, přivést k vám tak nové zákazníky, kontaktujte nás!


Upečte si s námi … Vánočku. POCTIVÁ VÁNOČKA S MÁSLEM! ZAKOUPIT MŮŽETE NA NAŠICH PRODEJNÁCH NEBO NA WWW. Jsme malé rodinné pekařství v Praze na Zličíně, které se specializuje na výrobu zdravějšího mlsání a mlsání pro osoby se sníženou snášenlivostí na lepek a pro vegany.


Pečeme slané i sladké, naší produkce je vhodné pro vegany a je vyráběno z BIO surovin. Ke slazení používáme třtinovou šťávu a sirupy. Běžně pro vegany nabízíme např.


Nabízíme velký výběr bezlepkových potravin. Najdete u nás bezlepkové mouky různých druhů, pečivo, strouhanky, bezlepkové směsi na pečení a přípravu pokrmů, bezlepkové těstoviny a spoustu dalšího.

Mouka bez obsahu lepku je cenově přijatelná a rozhodně vás vyjde levněji než každodenní nákup předraženého bezlepkového pečiva. Navíc se nebudete muset omezovat pouze na bezlepkové pečivo, které má vaše. Prodejna se zdravou výživou sídlící v centru Ostravy.


Každý den u nás koupíte čerstvé bezlepkové pečivo, které si sami pečeme. V naší bezlepkové pekárně pečeme chleby, koláče, housky, knedlíky, bagety, pizzu, záviny, cukroví, další a další dobroty, po kterých se vám budou sbíhat sliny. Naše další produkce spočívá ve výrobě bezlepkové studené kuchyně. Pečujte o sebe - my pro Vás pečeme a vše Vám pošleme až domů!


Pekárna restaurace v Smíchov , Praha 5. Domácí pekárna by měla být flexibilní, jednoduchá na ovládání, ale hlavně by měla umět dělat výborný domácí chléb. Domácí pekárny Sana a Sage disponují řadou unikátních vlastností, které je řadí mezi nejlepší pekárny na trhu. Právě proto nabízíme jen tyto a žádné jiné. Webová prezentace Krušovické pekárny a cukrárny.


Celozrnná a bezlepková pekárna Dvorník Roháčova 3. Aroma ateliér Štítného 31. MY PLACE - Centrum Štítného 23. Nadace Femina Cimburkova 25.


Kadeřnictví - Vlasové studio Palme Sabinova 23. Srdečně zveme všechny zájemce nejen z řad členů na naši největší akci. I letos pro Vás bude připraven hodnotný odborný lékařský program a ochutnávky spojené s výhodným prodejem bezlepkových potravin přímo od výrobců bezlepkových potravin.


Vyzvedněte si nákup na výdejním místě. V daném termínu se pro objednávku zastavte na výdejním místě své Skupiny. Při té příležitosti se můžete scuknout také s ostatními nakupujícími, kteří sdílejí stejnou vášeň pro lokální dobroty jako vy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky