středa 28. září 2016

Ballarini indukce

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých? Velmi slušná kvalita je doplněná přívětivou cenou, takže se jedná o dobrou volbu pro všechny, kteří chtějí investovat do radosti v kuchyni a přitom stále zůstat nohama na zemi. Indukce , granitové, cm.


Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci, grilovací pánev, pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí.

Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv. Kvalitní italské nádobí s povrchem vyztuženým minerálními částicemi a příjemně dekorativním žulovým vzhledem. Vhodné na indukci, do trouby do 1°C (madlo) i do myčky. Na jejím povrchu lze využívat kovové náčiní a současně neobsahuje teflon ani žádné těžké kovy.


Jeho odolný nepřilnavý povrch je složený ze tří vrstev, které jsou obohacené o keramické částice. Neobsahuje PFOA, těžké kovy ani nikl. Ergonomicky tvarované rukojeti se pohodlně drží a hrnec je vhodný i do trouby do 1°C.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Má odolný nepřilnavý povrch a součástí je skleněná poklice. Můžete si v ní ale připravit cokoliv chcete.


Díky nepřilnavému povrchu při práci s touto pánvičkou nebudete potřebovat téměř žádný olej a můžete ji dát i do trouby a třeba v ní grilovat. Na jeho povrchu lze využívat kovové náčiní a současně neobsahuje teflon ani žádné těžké kovy. Kromě poklice jej lze mýt v myčce nádobí.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Discover our Exceptional Selection of Contemporary Luxury Crafts. Hluboká pánev wok s dlouhou rukojetí. Titanová indukční hluboká woková pánev. Povrch neobsahuje TEFLON a těžké kovy. Je vhodné k mytí v myčce a pečení v troubě.


Ballarini Taormina pánev wok 28cm na indukci. Fungují na něm tedy všechny staré smaltované nebo litinové hrnce a pánve, a všechno moderní nádobí, kde je indukce uvedena. Kupte italské nádobí s nepřilnavým a.

Na indukci se neohřeje čistý hliník, měď a některé z prvních nerezových sad nádobí, který byly vyráběny ještě. Pokud hledáte nepřilnavou pánev, na které připravíte výbornou večeři – ať už v podobě restované zeleniny nebo masa, pánev z kolekce Torino je přesně pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky