úterý 20. září 2016

Pronájem výčepního zařízení

Pronájem chladícího výčepního zařízení. Výčepní zařízení Vám zajistí skvělé a nezapomenutelné chvíle na různých společenských akcích nebo party. Existuje mnoho způsobů jak si dopřát vychlazené pivo, ale není nic pohodlnějšího, než si na party či akci načepovat vlastní půllitr. CZ Olomouc nabízí je pronájem chlazení na pivo a veškerého výčepního zařízení.


Půjčovné se počítá za každý kalendářní den.

Chcete si vychutnat perfektně vychlazené pivo jako z oblíbené hospůdky i na vaší zahradní party? Půjčujeme kvalitní a spolehlivé výčepní zařízení. Půjčte si pípu s chlazením, která by neměla na žádné party chybět. Vítejte v našem internetovém obchodě.


Jsme profesionálové ve svém oboru, nabízíme a prodáváme výčepní zařízení a příslušenství, vhodné i do domácností na Vaši párty a podobně. Veškeré zboží máme skladem a jsme schopni jej v podstatě obratem dodat. Při rezervaci je nutno nahlásit jméno nájemce, termín vyzvednutí, délku pronájmu výčepního zařízení.

Spojky, hadice, narážeče, výčepní kohouty, redukční ventily – vybavit se můžete vším, co potřebujete. A navíc můžete doplnit svou výbavu o sanitační přístroj a čisticí doplňky, se kterými zajistíte dokonalou čistotu a funkčnost svého výčepního zařízení. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Cena za pronájem výčepního zařízení je úměrná počtu dní zápůjčky, proto je lépe vracet výčepní zařízení včas, aby se Vám pronájem neprodražoval. Prodej kvalitních a prověřených výčepních zařízení za internetové ceny! Akční slevy, doprava zdarma.


Nabízíme vše potřebné pro dokonalou party. Chystáte větší oslavu, firemní akci, svatbu? S námi najdete vše potřebné na jednom místě. Od grilů na sele, posezení, až po kompletní zajištění občerstvení a naloženého masa na gril.


Rádi vám k pivu a limonádám z pivovaru Černá Hora (zakoupených u nás)pronajmeme kvalitní výčepní zařízení nebo párti pípu na jeden nebo více dnů. Pivo a limonády pro Vás zajistíme (na objednávku) z pivovaru Černá Hora v 2i litrových sudech. Objednávejte na telefonním. Jedná se o výčepní zařízení s vestavěným chlazením a kompresorem, které zvládne pivo vychladit již po minutách.


K zapůjčené pípě dále nabízíme možnost zakoupení. Kdo si u nás naplní pivní soudek, dostane ZDARMA sklenici!

Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku výčepního zařízení již za 2-minuty. Mimo výčepních zařízení u nás naleznete i příslušenství související s čepováním. Cena je jednotná pro všechny výčepní zařízení - 45- Kč.


Možnost zakoupení sudového piva či limonád: Kozel 11° (5 3 či litrů) Pilsner Urquell 12° (5 3 či litrů) Kolínské limonády Koli (5 či litrů) Cena viz. Zapůjčení a pronájeNaše firma nabízí zapůjčení výčepních zařízení. Tyto výčepní zařízení jsou určeny pro menší akce typu oslava narozenin,grilování atd. Naše půjčovna nabízí pronájem výčepních zařízení – píp pro různé příležitosti, dále půjčování párty stanů a pivních setů (skládací stoly a lavice).


Také prodáváme kvalitní plastové kelímky na pivo a jiné nápoje. To vše v Hodoníně, Lužicích a okolí. Chladící systém Delton H1- 2K - jedná se o spolehlivé zařízení bez kompresoru. Dokáže vychladit 2- 3piv za hodinu. K chlazení je potřeba Co2.


Zařízení je vybaveno dvěmi pípami. Nájemce musí být osoba starší let. Pro platnou rezervaci je nutné podepsat nájemní smlouvu a složit vratnou kauci. Pronajímatel předá nájemci zařízení v bezvadném stavu po sanitaci.


Díky kapacitě pivního setu 6-osob je pronájem pivních setů ze strany zákazníků nejčastější volbou. K pípě Vám zajistíme vhodný naražeč, pumpičku, kompresor či tlakovou láhev. Možnost odvozu půjčených věcí a sudů na Vámi určené místo.


Zapůjčíme vám chlazení vhodné ať chcete menší soudek pro sebe a své kamarády, tak třeba i na taneční zábavě pro spousty hostů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky