středa 14. září 2016

Včelařské sklenice

Sklenice a obaly na med. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček.


Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány. Včelařské sklenice a víčka.


V naší nabídce naleznete mnoho typů sklenic a víček na sklenice na med. Naše sklenice vám zajistí bezpečné uskladnění medu se zachováním kvality i vůně. Vynikající novinka, která umožňuje nabírání medu zcela bez ukápnutí. Omlouváme se, prodejna v Praze je z preventivních důvodů do úterý 11. Pokud jste si nestihli vyzvednout svoji objednávku, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám ji zašleme.


Můžeme vám tak nabídnou odborné poradenství i kvalitní včelařské potřeby. Ať už zakládáte úplně nový chov, nebo rozšiřujete ten stávající, v našem eshopu si určitě vyberete nezbytné potřeby pro včelaře. Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí.


Kompletní sortiment a všechny včelařské potřeby na jednom místě. Vítejte na jednom z největších včelařských eshopů, který nabízí vše pro úspěšné včelaření. Získávání pylu a propolisu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Včelařské sklenice

Ke každé sklenici s medem patří nejlépe nové víčko. Následující víčka na med můžete objednávat jak samostatně, tak po celých krabicích. Oblíbené sklenice na med ČSV včela vám můžeme zaslat ať samostatně nebo balené po deseti s víčkem. Svazová sklenice s logem Český med je nejvhodnější volba. Po špatných zkušenostech se zasíláním sklenic v balíku odesíláme sklo už jen na paletě.


Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Máte-li vlastní logo, můžeme jej v individuálních případech také. Pořídit kompletní sestavu úlu je tak snadné.


V dnešní uspěchané a přetechnizované době, již není času nazbyt. Proč se doma mučit s výrobou nástavků, nebo obtěžovat souseda kutila, když můžete zakoupit kvalitní nástavkový úl, a začlenit se mezi profesionální včelaře. Great Selection of Outdoor Clothing and Backpacks by The North Face.


Be Ready for your Next Adventure with Outdoor Equipment from Alpinetrek. V první řadě je nutné se rozhodnout, z jakého materiálu by měl obal být. Může být plastový, s dávkovačem nebo bez, sklenice tvarovaná nebo klasická. Samotné sklenice máme také k dispozici.


Včelařské sklenice

Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Etiketa MED květový Včelka (Samolepka na sklenice ) Etiketa na sklenice med květový Včelka Etiketa jako součást prodeje.


Každý rád nakupuje hezké a funkční věci. Pokud však nabídnete produkt, který je navíc velice zdravý, což med zcela jistě je a ozdob. Rodinný obchod s vżelażskými potżebami. Prodej včelařských potřeb pro včelaře a prodej včelích produktů - propolis, me medovina, přírodní kosmetika.


Včelařské sklenice

Budeme se těšit na Vaší. Palivo, třísky a ekobrikety. Tato stránka se připravuje. Aktuální informace pro včelaře. Krajské a Evropské dotace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky