pondělí 10. prosince 2018

Kontaktní gril catler gr 4011

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. První grilování na novém kontaktním grilu. Zdravé grilování v pohodlí domova.


I v kanceláři jde udělat rychlý oběd.

A nemusíte k tomu mít ani velkou kuchyni. Na tři přístroje značky Catler, které mohou najít místo. Menu teplotní sondy nabízí 5. Zde ale v popisu se vůbec neuvádí. The special surface treatment of Quantanium grilling boards is scratch-resistant an in addition, prevents food from burning. Rychle se nahřeje a připraví pokrm v požadované kvalitě.


Kompletní informace o produktech značky Catler - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.

Produkty Catler na jednom místě - Heureka. Obě jsou žebrované a jejich povrch je pokrytý quantaniem. Jeho nevýhodou je, že není rozložitelný, nedá se tedy použít jako gril na barbecue. Speciální povrchová úprava grilovacích desek Quantanium je odolná proti poškrábání a navíc zabraňuje připalování potravin.


Rádi grilujete, ale nemáte zahradu, nebo se o grilovaná jídla nechcete připravit ani v zimě? Nabízí poměrně velkou grilovací plochu, stejně jako vysoký výkon, a bude tak skvělý i pro náročnější uživatele. Díky různým grilovacím plochám a řadě dalších. Grilovací ploténky jsou.


Pomocou vyklápacích nožičiek skloníte spodnú dosku a tá odvedie prebytočný tuk do odkvapkávacej misky. Elektrický kontaktný gril je ideálny pre celoročné použitie. Všetky grily značky Catler sú vybavené špeciálnou nepriľnavou uhlíkovou vrstvou MagmaTec 3. Tá chráni povrch grilovacích dosiek proti poškriabaniu a umožňuje grilovať zdravšie bez zbytočného pridávania tuku, bez pripaľovania a obťažujúceho dymu alebo zápachu. Umožňuje grilování po celý rok. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Podívejte se na novinky v kategorii. Pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů apod.

Značka CATLER patří do portfolia spotřebičů světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází několik výrobků ve světě oceněných za špičkový design. Od té doby se tyto australské spotřebiče rozšířily do více než zemí celého světa a na českém trhu se s. Catler , který kromě konstrukce z nerezové oceli zaujme i speciální nepřilnavou plochou Quantanium, jež se vyjímá tím, že pro grilování využívá minimum oleje a grilování je výrazně zdravější. Vzhledem k tomu, že se jedná o kontaktní gril , je ideální pro přípravu. Kompaktní rozměry a provedení z hliníku pro skvělý vzhled i snadnou údržbu předurčují tento gril , aby byl pořád po ruce a dopřáli jste si šťavnaté grilované pochoutky po celý rok. Vícevrstvý povrch grilovacích desek je nepřilnavý, chrání proti poškrábání a snadno se čistí.


Pomocí vyklápěcích nožiček skloníte spodní desku a ta odvede přebytečný tuk do odkapávací misky. Výrobky Catler oslovují především náročné a všestranně aktivní spotřebitele, kteří se neobejdou bez zdravé a chutné stravy a současně pokládají vaření za příjemný zážitek nejen pro mlsné jazyky, ale i pro další lidské smysly. Prodám kontaktní gril catler. Titanová úprava povrchu.


Použítí: Topinky, sendviče, maso ,zelenina. Při grilování křehkých pokrmů, jako jsou ryby, zelenina apod. Prodej tohoto výrobku byl ukončen. Nově se prodává pod označením Sage BGR200. Jednoduše na něm připravíte různé druhy masa, ryb, zeleniny či baget.


Výška a sklon jsou nastavitelné. Díky izolované rukojeti lze kontrolovat přípravu grilovaného jídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky