středa 21. září 2016

Dílenské regály

Jsme profesionálové ve světě regálů, nabízíme komplexní servis při vybavování archivů, skladů, dílen a jiných skladovacích prostor. Jedná se především o nabídku policových regálů, a to jednak v celých sestavách, tak i po jednotlivých komponentech. Toho lze využít například při dokoupení poškozených dílů policových regálů, případně při uvažovaném. Nabízíme regály hygienické pochromované, standardní kovové, plastové i paletové.


Využijte jednoduchých přehledů, které nás odlišují od konkurence a dokážete se v nich rychleji zorientovat a vybrat.

Profi regály a dílenské vybavení PEMATROS. Mobilní posuvné regály. Naše nejoblíbenější služby. Dílenské pracovní stoly a regály. Nejlepší spojení ceny a kvality v celé ČR.


Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Klasikou jsou pevné kovové skříně a dílenské regály , ale zvolit můžete i dřevěnou variantu.

Tady můžete narazit na nejrůznější použité skladové či dílenské regály s dostatečně robustní a odolnou konstrukcí za zlomek peněz, které byste zaplatili za nový nábytek pro průmyslové provozy. Kosmetické vady a stopy opotřebení v tomto případě nevadí, drobné opravy nebo nový nátěr či nástřik mohou takto. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Praktické dílenské regály pro každého kutila.


Někdy potřebujete v dílně standardní policový regál, někdy se hodí zase šuplíky. A kdo má hodně šroubků, matiček, hřebíků a hmoždinek, měl by si pořídit úložný systém se spoustou oddělených boxů, tzv. Všechno tak bude mít své místo a vy budete mít. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Pojízdné klece do skladů, prodejen, přímo od výrobce za rozumnou cenu. Rohové regály se tak stanou ozdobou každého prostoru a harmonicky zapadnou do prakticky jakéhokoli stylu bytového či kancelářského zařízení. Doba, kdy byly rohové regály určeny jen pro sklepy a dílny je dávno pryč.


Dnešní moderní regály mohou být použity kdekoli. Kovové policové regály jsou určeny pro ukládání nepaletovaného zboží volně, v krabicích, v plastových nebo kovových přepravkách a také k archivaci dokumentů v šanonech a archivních krabicích. Konstrukce policových regálů je tvořena tvarovanými ocelovými profily, které.

Určitě nezapomeňte i na širokou škálu doplňků, které lze doobjednat na našem eshopu. Není divu, ocelový plech je velmi odolný a snadný na údržbu. Ať už zvolíte policový nebo zásuvkový regál, vejde se do něj spousta nářadí a překvapí vás dlouhou životností. Vyberte si dílenské regály z nabídky stovek obchodů za ty nejlepší ceny!


Poradíme vám s nákupem dílenské regály. Konstrukce rámu stolu je vyrobena z kvalitního kovového plechu, nebo z ocelových profilů s vysokou životností. Jako pracovní plocha poslouží dřevěný masiv s možností osazení svěráku. Povrchová úprava pracovních stolů je tvořena.


V naší nabídce regálů a regálových systémů naleznete v první řadě klasické šroubované kovové regály různých variant a velikostí, montované pomocí osvědčeného systému šroubů a matek. Regály , regálové systémy, Metalkas, s. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky