pátek 9. září 2016

Profesionalni kavovar

Free Shipping Available. Looking For Beauty Products? Profesionální kávovary. Pro majitele restaurací a kaváren je pak vhodnou volbou pořízení profesionálního kávovaru.


Ten si samozřejmě můžete pořídit i do vaší domácnosti a vařit si kávu jako profesionál.

Tato kategorie v sobě skýtá výsledný nápoj, kterému jen málokterý člověk nepodlehne. Velmi dlouho trvalo než se stroj, který tuto pochutinu vyrábí dostal právě do naší nabídky, potažmo do Vaší restaurace, Vašeho baru či do Vaší domácnosti. Spolehlivé a kvalitní italské stroje na přípravu lahodné kávy jsou neodmyslitelnou součástí pro všechny restaurace, kavárny a také cukrárny.


V základu dostanete precizní sítka, ergonomické páky. Výhodou je jednoduchost. Domácí, kancelářské a profesionální kávovary.


Vyškolení kolegové Vám ke kávovaru řeknou více informací. Kávovary do kaváren, restaurací, kanceláří i na doma.

Prozradíme vám třeba, jestli lepší kávu uvaří kapslový, pákový nebo automatický kávovar. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kávovar. ECM Mechanika V Slim ECM Mechanika V Slim.


Velmi úzký, ručně ovládaný dvouokruhový espreso stroj pro vaše nejvyšší. Značka Lamanti se zrodila z vášně pro kávu, která je společná pro všechny naše zaměstnance. Cílem naší společnosti není pouze vývoj a distrubuce špičkových technologií, ale výsledek celého procesu, na jehož konci na Vás čeká perfektní chuť Vaší oblíbené kávy. Jedná se o další vývoj a rozšíření modelu Idea Cappuccino: tento přístroj je vybaven dvěma mlýnky a dvěma zásobníky na kávu, je tedy možné volit mezi dvěma různými druhy kávy. Pro nákup profesionálního kávovaru platí stejná pravidla jako pro výběr kávovaru do domácnosti.


Zkuste si proto přečíst také jeden z našich starších článků s názvem „Jak vybrat kávovar o tom, co by neměl kvalitní přístroj nejen na výrobu espressa rozhodně postrádat. Připravili jsme pro vás speciální akci! K vybraným konvektomatům RedFox nyní od nás získáte zcela zdarma kvalitní podstavec pod konvektomat.


Stačí si vybrat a objednat konvektomat, který je označený žlutým štítkem Dárek zdarma a zdarma vám k němu pošleme podstavec. Mimo kvalitní kávy nabízíme také kávový servis pro Váš domov i kancelář. Kvalitní kávovary, káva a příslušenství k přípravě kávy. Jsme skuteční specialisté na kávu, a proto nabízíme pouze kvalitní kávu, která vykouzlí ten pravý požitek ze šálku kávy.


Tento typ kávovarů je vlastně menší variantou přístrojů, které najdete v kavárnách. Pákové kávovary představují největší množství práce a jsou proto ideální volbou pro milovníky kávy, kteří si zároveň užívají i rituál její přípravy.

Přejete si mít chutnou a čerstvou kávu? Pak tu máme pro Vás širokou nabídku profesionálních kávovarů do restaurace, kavárny nebo pro Vaši domácnost. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


E-shop a doručování po ČR a SR funguje v běžném režimu. Prosíme o využití pouze bezhotovostních plateb - platba převodem nebo platební kartou. Díky robustní konstrukci, velkokapacitním zásobníkům či možností napojení na vodovodní řad vyhoví profesionální kávovary JURA i velmi náročným uživatelům.


Jsme připraveni Vám poradit s výběrem toho správného kávovaru pro Vaši domácnost, kancelář či kavárnu. Nabízíme různé druhy přístrojů na výrobu kávy od klasického překapávače, automackých kávovarů, pákových kávovarů pro domácí použití nebo profesionální stroj pro Vaši kavárnu. U nás najdete kvalitní profesionální kávovary, které jsou určeny nejen do kaváren, ale i do barů, restaurací a dalších podobných zařízení. Poradíme Vám s výběrem.


Prestižní italská káva Caffé Vero nově v naší nabídce. Italská pražírna kávy Caffé Vero (což v překladu znamená pravá káva) sídlí v severním italském městě Vicenza a patří mezi nejlépe hodnocené pražírny vůbec, vyznačuje se především používáním těch nejmodernějších pražících technologií, nejkvalitnějších surovin a maximální garancí kvality. Všechna práva vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky