pátek 2. září 2016

Výčepní zařízení s chlazením

Univerzální výčepní zařízení s integrovaným chlazením piva pro domácí požitek z piva. Vhodné na čepování ze všech litrových soudků s COkartušovým tlakovým systémem. To nabídne výčepní zařízení na pivo jednoduchou formou, a to pomocí nastavení konkrétního chladícího stupně. Pro jednotlivce, ale i velkou společnost Samozřejmě výčepní zařízení s chlazením má i jednu další velkou výhodu, a to takovou, že ho lze koupit v mnoha provedeních.


Ty se liší nejenom designem, ale hlavně. Pokud si chcete dopřát točené pivo v pohodlí domova, budete potřebovat sud oblíbeného piva.

A abyste nemuseli pít pivo rovnou ze sudu, bude se vám hodit výčepní zařízení. Jedná se o výčep s chlazením , který „vyžene” pivko ze sudu až do vaší sklenice a přitom ho bude neustále udržovat v optimální teplotě. Výčepní zařízení na pivo s chlazením -až °C. Máte chuť na čepované pivo u Vás doma, na zahradě nebo na večírku? Ohromte své přátele a pořiďte si výčepní zařízení na pivo RCBD-5L od Royal Catering, které je vybaveno univerzálním chladícím zařízením na čepování piva pomocí tlakového systému CO2.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty výčepní zařízení - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem.


Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Máme připraven kompletní sortiment od jednoduchých domácích píp a přenosných chlazení, až po exkluzivní a vysoce výkonná zařízení , která splňují všechny požadavky pivovarů, restaurací nebo firem.


Pro spojení výměníků s nápojovými hadicemi je nejvhodnější použít kalibrované hadice a rychlospojky, které zakoupíte spolu s dalším příslušenstvím v našem eshopu. Nezbytnou součástí chladiče je recirkulační čerpadlo , které plní funkci vířiče vodní lázně a zároveň zabezpečuje recirkulaci chlazené vody, dle zapojení až k výčepním kohoutům. Výhody a příslušenství, které od nás dostanete pouze k tomuto výčepnímu zařízení Lindr KONTAKT 40: ks l sklenic s cejchemDoprava zdarma po celé ČR!


Bezstarostný Extra servis. Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu. Tento produkt přesvědčí svými všestrannými vlastnostmi, jako je nastavitelný tlak CO LED displej ukazatele teploty, další adaptéry a těsnící připojení. Před chlazením přidejte do chladicího systému 8ml vody.


V poslední době se výrazně zvýšila spotřeba piva v domácím prostředí. Tento trend má na svědomí několik faktorů. Může si ho zakoupit téměř každý, aniž by nějak utrpěl rodinný, či firemní rozpočet.

Mimo výčepních zařízení u nás naleznete i příslušenství související s čepováním piva. Klarstein má v nabídce výčepní zařízení s chlazením pro malé litrové soudky. Pivní výčepní zařízení vyrábí spousta firem, v ČR je ale několik favoritů, u kterých to pravé najdete s nejvyšší pravděpodobností.


Zařízení SINOP jsou vyrobena z prvotřídní nerezové oceli a jsou vybavena kvalitními komponenty od předních evropských výrobců. Pořiďte si špičkové výčepní zařízení s kompletním příslušenstvím za výhodné ceny. Ke svému novému výčepnímu zařízení si nezapomeňte vybrat také veškeré potřebné. Přenosné výčepní zařízení.


Bez ní výčepní zařízení ani kompresor zkrátka nepojede. To je asi přípa kdy byste jeli se sudem někam „do divočiny“. Druhým, a asi častějším důvodem, je neochota skládat poměrně velkou kauci , která se k pípě s chlazením většinou váže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky