čtvrtek 15. září 2016

Elektrický ostřič nožů profi

Nůžky se brousí na vnějších otvorech, jejich úhel je speciálně přizpůsoben pro jejich broušení. Nože se brousí na vnitřních otvorech, jejich úhel je speciálně přizpůsoben pro jejich broušení. Hodnocení produktu:. S naším elektrickým ostřičem nožů Profi je to hračka!


Díky tomu je tento elektrický brousek dostupný doopravdy pro každého.

Stabilitu na pracovní ploše zajišťují. Free Shipping Available. Prodej ostřiče realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Expedujeme z externího skladu, dodací lhůta může být až dní. Popis Elelektrický ostřič nožů Hravě si poradí s broušením všech typů ocelí, keramických nožů i nožů z Damascénské oceli a výsledkem je vždy perfektně ostrá čepel.


Bruska na nože pro snadné broušení ocelových a keramických nožů s příkonem 30W a lehkou váhou Guzzanti GZ 0představuje elektrický brousek, díky němuž budou vaše nože dokonale ostré. Elektrický brusič nožů Chef´s Choice. Diamantové brusné kotouče přitom.

Robustní motor s klidným chodem, speciální. Přístroj je vhodný pro broušení rovných i vlnitých ostří. Dál už hledat nemusíte! Nůž kapesní skládací rybička.


Konečně přinášíme dobrou zprávu i pro majitele keramických nožů. Věříme, že si zde najdete optimální vyřešení problému s tupými noži. S výjimkou nožů s vlnitým ostřím lze u všech řeznických a kuchyňských nožů obnovit jejich původní ostří. V závislosti na tom, jak tupý je nůž, můžete použít ocílku, brousek nebo ostřič nožů. Přiložte patu nože ostřím k hornímu konci ocílky tak, aby nůž svíral s. V jedné ruce držte ocílku.


Ostřič na nože a nůžky 115mm ExtolCraft pro rychlé a bezpečné broušení nožů , nůžek a dalších domácích pomůcek určených k ručnímu broušení, snadno brousí téměř všechny typy nožů a nůžek, možnost přena. Rezervovat v prodejně Vyzvednutí na prodejně. Univerzalní elektrický ostřič , s kterým je možné pohodlné broušení.


Ostřit umí nože, sekyry, sekáčky, ale i vrtáky průměru 3-mm, kde vrcholový úhel je 1stupňů. Protiskluzová základna zvyšuje bezpečnost a komfort při ostření. Vaše nože budou velmi ostré během pár vteřin díky kvalitním.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Samozřejmostí je brousící systém V-Sharp, který zachovává stálý nastavený úhel a pomocí kalibrovaných pružin stálý tlak. Ostřič nožů V-Sharp Classic II je nejnovější model ostřiče V-Sharp.


Není určen pro komerční použití. Bezpečnostní instrukce Ostřič nesmí přijít do kontaktu s vodou či jinými tekutinami, vyvarujte se nebezpečí úrazu elektrickým proudem. Dbejte zvýšené opatrnosti, pokud jsou během použití výrob-ku v okolí děti. Zde se nacházíte: Heureka. De gusto keramická pánev 24cm.


Průhledný kryt chrání tlačítko zapnutí. Dva brusné safírové kotouče spolehlivě nabrousí čepele nožů i sekáčků na maso. Dvoustupňový ostřicí systém slouží na úvodní hrubé a následně jemné přebroušení. Brousicí program Tormek je léty osvědčený produkt určený pro broušení kvalitních řezbářských nástrojů, soustružnických dlát, nožů , nůžek a dalších nástrojů. Zboží skladem u dodavatele, dostupnost na dotaz.


JAPONSKÝ BRUSNÝ KÁMEN SJ-2S tímto kotoučem dosáhnete zrcadlově upraveného povrchu bez viditelných rýh. Ostřič postavíte na stůl tak, aby brousící lišty směřovaly k Vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky