středa 21. září 2016

Benedikt porcelán

From thoroughly selected local raw materials of the Czech origin. There is a choice from collections and several patterns. The porcelain of this brand is outstanding for its excellent mechanical durability and offers proven series of Prague, Principle, Melody, Kent which are still popular up to these days.


Our products are distributed throughout Europe, the US and other countries around the world. Z pečlivě vybraných lokálních surovin těžených v Čechách.

Karlovarský porcelán je pojem. Na výběr máte aktuálně ze souprav a několika dekorů. Porcelán , který vás vrátí v čase. K praskajícímu dřevu v kamnech, voňavé svíčkové a babiččinu láskyplnému pohledu. A přesto (nebo právě proto) se i dnes těší mimořádné oblibě.


Ani po letech neztrácí nic ze svého jedinečného kouzla, půvabu a. Svým retro vzhledem je oblíbený jak v restauračních provozech, tak v domácnostech. Nalezneme zde talíře a podnosy, konvice a šálky s podšálky.

Naleznete zde totiž mnoho designových kousků jako např. Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie. To je kvalitní porcelán značek G. Výstava je pro návštěvníky slavností přístupná zdarma. V současné době firma G. Součástí jejich portfolia jsou obchodní značky jako Lilien Austria, Langenthal Suisse. Produkty tohoto porcelánového závodu naleznete v různých částech celého světa.


V nabídce hlavně bílý porcelán nebo nádherný porcelán INDIGO. Nabídka kvalitního značkového silnostěnného karlovarského porcelánu s venkovskými motivy. Tento porcelán vyniká svou vysokou životností a odolností vůči tepelným šokům. Vhodný do chalup, chat, restaurací a hotelů, často byl používán v období první republiky Československa.


Luxusní porcelán věhlasných českých značek, jako např. Rudolf Kampf, zdobený zlatem, kobaltem, stříbrem nebo platinou. Používá se pro výrobu nádobí, sanitární keramiky, elektrických izolátorů, dlaždic, ozdobných předmětů, v dentální keramice a mnoha dalších předmětů (hlavičky panenek aj.).


Benedikt je pričelo z delovanjem l. Naša osnovna delatnost je opremanje ugostiteljskih objekta profesionalnom opremom.

Zastupnici smo renomiranih svetskih proizvođača opreme za ugostiteljstvo. V MAKRO naleznete široký výběr porcelánového nádobí, z něhož si můžete vybrat podle svého vkusu i finančních možností. Sortiment zahrnuje kompletní sady i kusový porcelán v různých kvalitativních i cenových relacích – od šálků na kávu a čaj, přes polévkové misky a talíře až po zapékací nádoby a podnosy. Vážení zákazníci, odběratelé a přátelé!


Především Vám i nám v této komplikované situaci přeji zachování nezbytného optimismu a nadhledu, abychom se po odeznění situace opět ve zdraví společně pustili do práce! Doby, kdy byly ve všech domácnostech k vidění téměř identické talíře, misky i hrnečky, jsou dávno pryč. Současná nabídka porcelánového nádobí zahrnuje jak klasické linie v duchu tradice, tak i moderní porcelán s důrazem na originální design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky