čtvrtek 8. září 2016

Kombinovaná parní trouba recepty

Myslet si, že v parní troubě se dá jídlo vařit a upravovat pouze v páře, by bylo velkým omylem. Můžete v ní jak grilovat, připravovat steaky, tak upéct domácí chléb nebo dokonce tvarohovou bábovku. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem.


Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i grilovat. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. Kombinovaná parní trouba o objemu litrů se díky dokonalé cirkulaci vzduchu, kvalitnímu smaltu a mnoha dalším funkcím postará o perfektní zážitek z každého připraveného jídla.

Multifunkční parní trouba rozšíří vaše kuchařské možnosti. Vestavná kombinovaná parní trouba BCS798S24X. Abyste se s novou troubou mohli lépe seznámit a vyzkoušet její funkce, můžete se inspirovat v kuchařce, kterou si můžete ZDARMA stáhnout v našem formuláři.


Ať už holdujete dietnímu jídlu nebo naopak poctivé české kuchyni, v multifunkční parní troubě dosáhnete vždy perfektních výsledků. Inspirujte se recepty , které pro vás připravil šéfkuchař Antonín Bradáč a objevte spolu s námi kouzlo páry. Vytvořte si domov podle svých představ a vybavte ho novými spotřebiči Electrolux, které vám usnadní úklid a zpříjemní každodenní vaření. Dopřejte si třeba varnou desku, odsavač par, troubu, chladničku, myčku na nádobí, mixér či vysavač a spolehněte se na jejich perfektní výkon. Voda se tam lije korýtkem v zásuvném tlačítku, má teplotní sondu na pečení masa apod.


V multifunkční parní troubě si připravíte pokrmy, které budou šťavnaté uvnitř a křupavé navenek.

Vaše jídlo bude díky páře chutnější a zdravější. Každý recept obsahuje přesný návod na to, v jakém režimu spustit parní troubu, aby byl výsledný pokrm dokonalý. Kromě samotných receptů tu najdete i další tipy na zdravé vaření a výhody přípravy jídla v parní troubě. Online kuchařku si na stánkách můžete také stáhnout v podobě e-book. Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení.


Trouba pečící, parní nebo kombinovaná ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jediné, co parní trouba neumí, je vypečená kůrčička, To však vyřešíte počátečním orestováním masa na pánvi nebo krátkým grilováním na konci přípravy. Tak vyzkoušejte, jak velký chuťový rozdíl bude mít maso připravené v páře. Když připravujete lososa v parní troubě SteamBoost s funkcí vaření v páře (1), díky šetrnému postupu zůstane krásně křehký a nevysuší se. Výsledky jsou viditelné okamžitě.


Naše parní trouby se soustředí na to, co je důležité: chuť a vůni. Jemná pára umožní plné rozvinutí chuti a vůně, aniž byste museli použít jakýkoli tuk navíc. Díky přednastaveným automatickým programům si můžete připravit až dokonalých pokrmů.


V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu. Vaření a pečení v páře představuje moderní a zdravý způsob přípravy jídla. Pečící trouba , mikrovlnka, nebo parní trouba – kdo nám doma prokáže nejlepší služby?


Za pomoci integrovaného ovládání se kombinovaná parní trouba sama odvápní.

O nákupu vás přesvědčí mnoho funkcí a nové technologie. Konkrétní vlastnosti produktu zjistíte vždy v detailu zboží. Parní trouba recepty , které budete milovat.


V našem e-shopu naleznete kombinované parní trouby (vestané) značek Bauknecht, Miele, Teka a dalších. Kompaktní kombinovaná parní trouba se senzory pro optimální výsledky. Kombinace horkého vzduchu a páry vykouzlí z každé pečeně dokonalý požitek.


TFT displej Plus: výborná čitelnost a intuitivní dotyko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky