pátek 23. září 2016

Jednodruhová káva

Tato káva je cenově dostupnější, je jí ve světě dostatek, není však tak výrazná. Plantážní káva jednodruhová Tyto letošní výběrové kávy jsme vybírali podle našich dlouholetých zkušeností a věříme, že vás nadchnou a budou vás bavit, tak jako nás. Proces výběru plantážní kávy je u nás velmi přísný a musí dosahovat nejvyšších známek při tzv. Kávové zrno je ten nejdokonalejší ochranný obal jaký příroda vytvořila pro uchování plného aroma kávy. I to je důvod proč vždy preferujeme pomletí zrnkové kávy těsně před její přípravou.


Díky svému plnému, krémovému tělu se tato káva skvěle hodí na espresso či na přípravu v moka konvičce.

Jednodruhová káva , HappyCoffee. Směs pražené mleté kávy bez kofeinu. Potěšení z dobré měkké jemné a lehké kávy s obsahem kofeinu nižším než. Jsme rodinná firma s tradicí značky již let pražící vysoce kvalitní kávovou směs Fratello 1 arabica. Ačkoli jsou veškeré námi nabízené kávy praženy v Itálii, samotná káva pochází z různých koutů světa.


Frolíkova pražírna kávy v Borohrádku vyrábí a prodává kvalitní zrnkovou a mletou kávu. Nabízíme pražení kávy na zakázku - privátní značka. Komoditní káva , která byla vypěstována na velkých plantážích, často je to směs kávy, která pochází z podobných farem z jedné velké oblasti.


Roste na plném slunci a díky vhodné topografii lze v nižžších polohách provádět sklizeň mechanicky, při zachování dobré kvality zrna.

Jedným z najvýraznejších ekvádorských zdrojov príjmov je export kávy. Než však dostane káva naši značku Caprea, projde naším velmi přísným výběrem. Jako BIO prodejci si dáváme na výběru skutečně záležet. Kávu také sami pražíme, případně dodáme čerstvou nepraženou dle vašich požadavků. Vyberte si jednodruhové arabiky, vybrané směsi zrnkové kávy i speciální odrůdy pro.


Aj keď má pôda výborné podmienky, problémom zostáva častý dážď, ktorý komplikuje najmä spracovanie. Mnoho farmárov preto kombinuje sušenie na slnku s mechanickým. Víme, že nemá smysl prodávat koncernové kávy, u. Váš stůl do pracovních dnů!


Káva je ve 1 kvalitě. Tato káva byla vybrána pro svou okouzlující, velmi čistou a vyváženou chuť, kterou nenabídne žádná jiná káva střední Ameriky. Minimální kyselost, krémové tělo s čerstvou ořechovou chutí, náznaky mléčné čokolády a banánu vytvoří šálek kávy na který se dlouho vzpomíná. Brazilská, kolumbijská, kubánská, ekvádorská, etiopská káva.


Kávu vám dodáme přímo z naší rodinné pražírny. Kávu Il Mio Caffè nabízíme v balení 250g a 1kg a to zrnkovou nebo mletou - smozřejmostí je pomletí dle Vašich požadavků. IL MIO CAFFÈ to je kvalitní pražená káva z celého ho světa. Papua New Guinea - Sigri estate. Costa Rica La Pastora Tarrazu.


Kvalitní jednodruhová , čerstvě pražená káva arabica z jižní Ameriky.

Find the Newest Product. Vítejte ve světě čaje a kávy. Způsob pražení je optimální pro přípravu v kávovaru, ale je velmi chutná i při jiném způsobu přípravy. La Boheme Cafe, pražírna výběrové kávy, nabízí čerstvě praženou kávu výjimečných odrů jedinečných chutí a aroma v šálku.


Klademe důraz na perfektní servis a přípravu kávy ve všech provozovnách našich obchodních partnerů. Zrnková a mletá káva , espresso kávovary, kávové kapsle, moka konvice, příslušenství Tyto stránky používají k personalizaci, poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky