úterý 27. září 2016

Prostěradlo mikroflanel

Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Ale jedná se mikroflanelové prostěradlo. Rozdíl mezi těmito prostěradly je, že na prostěradlech mikroflanel je použitá nejnovější technologie, která zajišťuje, že je prostěradlo výrazně jemnější než mikroplyš, má větší hustotu chloupků, a proto více hřeje. Na pohled oba materiály od sebe rozeznáte jen stěží.


Hřejivé prostěradlo mikroflanel De Luxe fialové 180x200. Je oblíbenou volbou hlavně v zimních měsících. Prostěradlo z mikroflanelu si zamilujete pro jeho úžasnou hřejivost a měkkost. Vyrobeno z kvalitního umělého vlákna, které je jemné, hřejivé a překvapí vás příjemnou lehkostí.


Prostěradlo mikroflanel

Na povrchu má prostěradlo delší bezesmyčkový vlas, který je na omak příjemně hebký a. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti Podpěrová s. Dlouho se pokládal mikroplyš za nejjemnější materiál. Pak ale přišlo mikroflanelové prostěradlo a posunulo hranici hebkosti a komfortu ještě o kus dál. Kvalitex Froté prostěradlo světle šedé 20. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a bý.


Nabízíme Vám široký výběr barevných odstínů mikroplyšových a mikroflanelových prostěradel. Prostěradla z mikrovlákna jsou vysoce hřejivé, velmi lehké a příjemné na dotek. Jejich výhodou je nejen jejich snadná údržba, kdy se prostěradla nemusí žehlit, ale také jejich využití pro alergiky.


Navíc, mikroflanelová prostěradla vynikají vyšší hebkostí, leskem a. Určitě už každý z Vás alespoň jednou zažil, jaké to je vlézt do studené postele a vlastním tělem si ji zahřát. Pokud zrovna teploměr neukazoval na třicítku, tak to pro nikoho z Vás určitě nebylo moc příjemné. Dětské prostěradlo MIKROFLANEL bílé 3Kč.


Vyhledáváte hebké a příjem. Mikroplyšová prostěradla. Rádi bychom vám nabídli moderní a zákazníky velmi oblíbený prostěradla z mikrofalnelu za výhodné ceny.


Ložní povlečení je rozděleno na mikroplyšové a mikroflanelové protože většina zákazníků zná pouze pojem mikroplyš a po naskladnění povlečení do sekce mikroflanel se v podstatě neprodávalo i když je lepší. V podstatě se jedná o marketingoví tah, i když chápu, že někomu to může motat hlavu. Nejsou to jen lůžkoviny, které přichází do styku s naší pokožkou. Kromě nich je to také prostěradlo , které toho musí opravdu hodně vydržet. Pořiďte si kvalitní prostěradlo , které něco vydrží a zároveň je příjemné na dotek.


I při výběru prostěradla platí, že není mikroflanel jako mikroflanel , bavlna jako. Kabelka je prostorná, vínová barva je krásná, materiál velmi kvalitní jsem velmi spokojená. Vybírejte si z barev podle Vašeho povlečení a ložnice napínací mikroflanelové prostěradlo na jednolůžko nejen v rozměru 90x200. Oba materiály jsou díky své hřejivosti výborné na zimu, mají stejnou výšku chloupků a na omak jsou mikroplyšové.


Prostěradlo mikroflanel

Po vyprání mikroflanel rychle schne a není potřeba žehlit. K dispozici v rozměrech 90x200cm a 180x200cm. Majú vynikajúce termoregulačné schopnosti a ich hebučký povrch je príjemný na dotyk.


Jedná se o novou generaci prostěradel, která využívá vlastnosti mikrovláken, jako je hřejivost, hebkost, prodyšnost, výborná termoregulační schopnost a snadná údržba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky