pondělí 19. září 2016

Prostěradlo na dvoulůžko

V případě napínacího prostěradla 180x2a výš je možné umístění na jednu velkou matraci, ale i na dvě menší (v tomto případě matrace 90x200). Nepropustné prostěradlo na dvojlůžko, Nepropustné prostěradlo. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak.


V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté? Nabízíme také nepropustné prostěradlo 180x2s PU zátěrem, které je nepromokavé a voděodolné. Jersey prostěradlo Menuet růžové 1x 2cm.


Potřebujete oživit nudné povlečení? Doporučujeme vyzkoušet některou z netradičních barev. Prostěradlo sleep froté růžové 1x 2cm. Lněné napínací prostěradlo na dvoulůžko , bezešvé z jednoho kusu látky. Melange bílá káva - kombinace bílého a režného vlákna v osnově a útku, dodává látce melírovaný vzhled připomínající ruční tkaní.


Lněné klasické prostěradlo na dvoulůžko , bezešvé z jednoho kusu látky. Vysoce kvalitní, hustě tkané lněné prostěradlo se značnou pevností, odolností a dlouhou životností. Kšandy jsou vyrobeny z nastavitelných gumových popruhů s kovovým klipsy. Jsou vhodné ke všem typům prostěradel - napínacím i plachtám na dvoulůžko. Celá výroba je ryze českou záležitostí.


Od pletení, přes barvení po závěrečné šití. Za celou dobu spolupráce se reklamace týkaly pouze špatně zvolených rozměrů. Pro atypické matrace lze nechat ušít prostěradlo na míru. Materiály a vlastnosti povlečení: Hladká bavlna – povlečení velmi příjemná na omak, saje velké množství vlhkosti, nejpoužívanější materiál na povlečení.


Bílé mikroplyšové prostěradlo na dvoulůžko My House, 1x 2cm. Sada napínáků na prostěra. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Většina lidí zná klasická prostěradla, která se používají na pružinové a pěnové matrace. Tato prostěradla se zasouvají mezi matraci a rám postele.


Prostěradlo na dvoulůžko

Velikost Prodloužená Pro děti dětská Materiál jersey mikroplyš. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. U nás si pohodlně vyberete barvu sladěnou s povlečením, široká nabídka materiálů a rozměrů nabízí řešení téměř pro každou matraci, včetně atypických. Aby prostěradlo správně sedělo, během spánku nikam neklouzalo a nerušilo vám tak klidný spánek, musí perfektně pasovat na velikost vaší matrace.


Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Zajisté oceníte i velmi snadnou údržbu - jersey prostěradlo se nemačká, a tak se nemusí žehlit. K hezkému povlečení bezpochyby patří vkusně sladěné a kvalitní froté prostěradlo.


Tvoří jej smyčková tkanina, která se skládá z bavlny a polyesteru. Froté prostěradlo nabízíme nejen v základních velikostech na jednolůžko, dvoulůžko či do dětské postýlky, ale také v mnoha atypických velikostech, takže u nás naleznete prostěradlo na téměř každou matraci. Mikroplyšové prostěradlo určené na dvoulůžko v rozměru 180x200cm na výšku matrace až 25cm, které vás překvapí svou hebkostí.


Napínací froté prostěradla jsou. Pro zdravý a klidný spánek. Skvěle odolávají potu, bakteriím, roztočům, prachu a zašpinění.


Prostěradlo na dvoulůžko

Vhodné pro alergiky, astmatiky a lidi s citlivou pokožkou. Jedná se o nejlepší materiál na trhu se schopnostmi dokonalé absorbce a odvodu vlhkosti. Zaručuje suché prostředí při spánku, je velmi příjemné na dotyk a stálobarevné. Chcete mít Vaši postel stále pečlivě ustlanou, ale většinou na to nemáte čas?


Pořiďte si přehoz na postel, s ním bude Vaše ložnice vždy dokonalá! Nabízíme přehozy na jednolůžka i dvoulůžka, přehozy ve stejném dezénu jako naše povlečení, přehozy pro dětské pokojíčky i ložnice dospělých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky