pátek 30. září 2016

Vakuová pumpa na vagínu

Vybírejte si Vakuové pumpy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Obecně ale vibrace u pump pro ženy nedoléhají přímo na vagínu ani klitoris, ale na bříško, takže jsou pouze zprostředkované. Trváte-li na vibracích, bude ivibrační pumpa dobrou volbou, která ale nemá tak dobrý tvar a manžetu jako pumpa INTIM. Vakuová pumpa nabízí nejen zvětšení penisu, ale především neskutečnou rozkoš. A vakuová pumpa pro muže?


Ta vám pomůže ohromit vaši polovičku nově objevenou velikostí vašeho penisu.

Nebojte se zkusit vakuovou pumpu pro větší objem penisu i dechberoucí orgasmus. Zajímavost na závěr – vakuové pumpy pro ženy. Když se řekne vakuová pumpa, většina lidí si zřejmě ihned představí výhradně erotickou pomůcku pro muže. Jenže to není ani zdaleka pravda.


Tyto výrobky totiž mohou být stejně tak dobře zdrojem daleko intenzivnějších sexuálních prožitků i pro ženy. Pokud máte obtíže s erekcí, zrovna nemáte přítelkyni nebo si prostě jen rádi hrajete, tahle malá vakuová pumpa může být skvělé zpestření. Podívejte se na SExCAFÉ s Gaiou.


Klit Kiss vakuová pumpa na klitoris a bradavky.

Klit-Kiss je stimulační vakuová pumpa určená pro ženy na vagínu a bradavky. Pumpa má délku 15cm a průměr cm. Je vyrobená ze 1 silikonu, který je lehce omyvatelný pod tekoucí vodou. Uvnitř je pumpa opatřena různými stimulačními výstupky, které budou váš klitoris. Existují nějaká rizika, problémy, máme se něčeho bát?


A jak vlastně vakuová pumpa pracuje? Dá se říci, že je to podtlakový válec, který má odsávací zařízení. Muž musí použít lubrikant, nasadit válec na svůj pohlavní orgán a snížit tlak. V této kategorii nabízíme vakuové pumpy pro muže na penis a pro ženy, vakuovou pumpu na klitoris, vagínu nebo prsa a spousty dalších vibračních i nevibračních vakuových pump za ty nejlepší ceny. Vakuové pumpy jsou jedny z nejžádanějších erotických pomůcek, protože slouží k okamžitému zvýšení erekce.


The Black Treasure - vakuová pumpa na vagínu. VAROVÁNÍ: po použití čekej. Max Twist Nipplesucker - vakuové přísavky na bradavky. Nastavitelné přísavky na bradavky. Zaujímavé sú multifunkčné pumpy ako pumpy s odpojiteľným vibračným vajíčkom, alebo kombinovaná pumpa s vagínou.


Dámy majú na výber z vákuových púmp na celú vagínu , poprípade na klitoris, či dokonca bod G. Pánov určite poteší vákuová pumpa simulujúca orálny sex.

V ponuke nájdete aj náhradné manžety. Osvedčená pumpa na vagínu vyrobená z mäkkého a príjemného gélového materiálu. Prisaje sa a výborne držia.


Nečakajte ale výrazné prekrvenie pyskov ohanbia, hlavným účelom sú príjemné pocity z vibrácie a ľahké zvýšenie citlivosti. Vibráciami potom stimuluje celú oblasť. Za pomocí podtlaku se do penisu nahromadí více krve, což má za výsledek tolik žádanou erekci. Pokud použijete navíc erekční (škrtící kroužek), bude Vaše erekce naprosto perfektní.


Stud je vakuová pumpa ve tvaru penisu s. Vákuová pumpa na vagínu. Pred použitím vákuovej pumpy na vagínu je nutné odstrániť ochlpenie a celý klin dôkladne namazať lubrikačným gélom. Ak by ste tak neurobili, celá procedúra by bola nepríjemná až bolestivá. Potom na vagínu mušli priložte, najskôr je.


Vyplatí se vakuová pumpa Bathmate? Záleží především na tom, čeho vlastně chcete dosáhnout. Pokud je to krátkodobé zvětšení penisu před sexem, pak se určitě Bathmate vakuová pumpa vyplatí.


Představuje totiž nejlepší možnost mezi vakuovými pumpami – má mnoho jedinečných výho jak jsme uvedli v naší Bathmate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky