pátek 23. září 2016

Pivni chlazeni

U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči).


Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den.

Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Stroje - Pivni chlazeni bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Este aparato es todo un lujazo. Os compré uno hace un tiempo y la verdad es que mis amigos flipan cada vez que lo saco, pero os quería preguntar si por casualidad tenéis alguno todavía más grande.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vodní pivní chlazení pro vás vyrábíme již více než let. Využijte našich zkušeností a poctivé, ryze české výroby a pořiďte si vlastní výčepní chlazení! CZ internetový obchod specializovaný na výčepní zařízení značky LINDR, více jak 6položek skladem, výborné ceny, doprava zdarma na 1. Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Luxusní pivní chlazení je určeno pro náročnější zákazníky. Výčepní zařízení a pivní chlazení Lindr - Pygmy.


Naražeče na pivo na KEG sudy - jednotlivé typy naražečů se rozlišují podle pivovaru.

Naražeč BAJONET, nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI. Srdcem každé hospody či restaurace je výčepní pult nebo bar, jemuž vévodí výčepní hlava. Tento týden nás kromě přelomu července a srpna čeká zejména opravdu horké letní počasí. Po předchozí dohodě se osobně zastavíte na některou z našich poboček a vše osobně vyřídíme.


Produkty postupně doplňujeme. Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových chlazení piva, které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky