úterý 27. září 2016

Sanitář v lékárně

Hlavní náplní práce je práce ve skladu, příjem, kontrola a zadávání zboží, dále výpomoc s doplňováním zboží přímo v oficíně lékárny. Delala jsem v lekarne neco jako administrativu a meli jsme tam pani na uklid-vylozene jako uklizecku, kt poklizela a umyvala i nadobi, byla tam jen na par hodin denne a mela skoro tech 8tis cistyho. Sanitář pro zařízení lékárenské péče Vzdělání.


Příjem zboží, sanitace v lékárně. Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. V databázi máme 1nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle lokality. Vyžadujeme znalost práce na PC.


Sanitarský kurs případně uhradíme. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Interní kliniky - lůžkové odděle. Fakultní nemocnice u sv.


Ucházela jsem se o místo sanitářky v lékárně. Náplň práce byla uklízení lékárny, umývání a sterilizace pomůcek, doplňování zboží do rágálů podle druhu a expirace, přijímání zboží a různé pochůzky, kam bylo třeba. Rádi Vám sdělíme více informací.


Ráda vám sdělím více informací k nabízeným pozicím, případně mě kontaktujte, pokud máte zájem pracovat v jiné lokalitě, než momentálně inzerujeme, určitě najdeme společně řešení. Tyto webové stránky používají cookie. Aktuální nabídka práce a volná místa pro pozici sanitář v lékárně , dostupné na Úřadu práce České republiky. Vedoucí lékarny či manažer lékárny je vysoce kvalifikovaný pracovník, který ve své práci řídí provoz lékárny a dohlíží na související činnosti.


Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Používáte nástroj pro blokování reklamy. Možnost odpovědět na danou poptávku mají pouze registrované školící firmy na serveru skoleni-kurzy. Jedná se o průměrný nástupní plat vypočítaný z celkem 2nabídek prací.


V této rubrice jsou zařazeny všechny informace a události z oblasti lékárenství, lékárenské péče a farmaprůmyslu jak v ČR, tak zejména ze světa, stejně jako užitečné rady a tipy. Rubrika je dále členěna dle oblasti zaměření (tématické sekce najdete v pravém sloupci). V Domově Vlčí mák zažijete výjimečný charakter práce. Pečujeme o mimořádné klienty – převážně o válečné veterány, zejména druhoválečné, kteří nasazovali životy v bojích za osvobození a mír v naší zemi.


Práce v Domově Vlčí mák je náročná, nicméně naprosto naplňující, zajímavá a vysoce ceněná. V rigorózním řízení je možné získat též titul „doktor farmacie“. V lékárnách mají farmaceuti veškeré pravomoci pro zacházení s léčivy. Mezi farmaceutické pracovníky patří též farmaceutičtí asistenti, kteří získávají kvalifikaci na vyšších odborných školách (titul DiS.). Vítejte v online lékárně GigaLékárna.


Vítáme Vás v on-line lékárně GigaLékárna. Naše internetová lékárna Vám přináší široký sortiment léčiv, potravních doplňků, léčebné kosmetiky, zdravotnického materiálu a prostředků zdravotnické techniky za rozumnou cenu. Marcela Křížová – sanitář. Lékárna Ve vile je členem sdružení nezávislých lékáren Dobrá lékárna, ve kterém je zapojeno na 2lékáren v České republice.


V Lékárně Ve vile je proto možné zakoupit vybrané akční výrobky s nejnižší cenou v Kroměříži! Více v sekci Akční zboží. Máte možnost se aktivně podílet na nastavení nových procesů v lékárně spojených se zásobováním zdravotnických zařízení.


Navíc, jako vedoucí se stanete hlavní tepnou lékárny, která řídí provoz, a srdcem, které hoří pro tým. Pokud jsou hospitalizováni pacienti s vyššími nároky na ošetřovatelskou péči v kategorii pacienta nebo podle jiného právního předpisu 17), zabezpečují péči zdravotničtí pracovníci uvedení v písmenu c) a minimálně jeden sanitář nebo ošetřovatel pro pacienty na lůžkách. Nabízíme obědy, dní dovolené navíc. Vše pro zdraví a krásu na jednom místě, s dopravou až domů jen za Kč.


Nástup možný ihned nebo dle dohody. První a největší čistě internetová lékárna na českém trhu má v nabídce nejen léky a vitamíny, ale i kosmetiku, drogerii, zdravé potraviny nebo výživu pro sportovce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky