středa 22. května 2019

Plastové přepravní boxy

Díky pestré nabídce plastových přepravek a úložných boxů mnoha barev a velikostí si navíc jistojistě vyberete. V této kategorii najdete praktické úložné boxy různých velikostí i tvarů. Vybrané typy přepravních boxů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek, jsou certifikovány pro přepravu nebezpečných látek dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG.


Veškeré skládací a monoblokové plastové přepravní boxy splňují požadavky hygienických norem a je možné je využít pro styk s potravinami. Paletový kontejner Big Box je vhodný do výroby, na přepravu nebo skladování.

Plastové boxy Filtrovat dle ceny:. Ideální pro potravináře i pro další typy průmyslu. Jsou vhodné do výroby, na přepravu i na skladování. Přepravky mají z vnitřní strany hladké stěny a dno. Navíc plastové úložné boxy za trvale nejnižší ceny.


Prodám jednotlivě tyto plastové soudky, kanystry, ukládací boxy s víkem. Mám na prodej ještě více druhů plastových sudů s víky a uchy, některé i se sponami na uzavření v dalších inzerátech.

Většinu produktů držíme skladem v Ostravě - a pokud skladovou položku objednáte do 11:0 bude dodána už. Vhodné jak pro automatizovanou, tak pro ruční manipulaci. Vyrábíme a prodáváme plastové přepravní obaly (přepravky, palety, vozíčky, bigboxy). Boxy jsou vyráběné z chemicky odolného plastu polyetylenu disponující odolností proti UV záření.


Patentované řešení : zákaznické rozložitelné boxy a zákaznické sklopné boxy. Pro svou univerzálnost patří k nejčastěji používaným přepravkám. Kvalitní účelný a odolný box nebo kufr na nářadí je důležitým prvkem výbavy každého řemeslníka nebo kutila. S potřebou ukládat a přenášet nářadí se setkal téměř každý, kdo nějaké nářadí vlastní.


Proto má také náš specializovaný eshop nako. Z plastů umíme vyrobit takřka cokoliv - na zakázku pro vás připravíme voliéry pro ptactvo, boxy na přepravu psů nebo třeba boxy na hasičské hadice. Praktický lehký přepravní box v třídílném plastovém provedení.


Jídlonosič je vhodný pro přepravu obědů, svačin, salátů, popř. Mezi nejoblíbenější stohovatelné plastové obaly v nabídce patří také euro přepravky, které vyrábíme v klasických rozměrech. Naším top produktem je speciální typ stohovatelné přepravky EuroClick, u které je možné regulovat vnitřní.


Paletové kontejnery pro optimální skladovací a přepravní podmínky při velkých množstvích.

Integrované víko s možností použití bezpečnostní plomby. Vyrobeno z polypropylenu. Dodáváno v modré barvě. Velký úložný box je vhodný také na oblečení popř. Paletové boxy a skládací bedny od firmy AUER packaging jsou skvělým řešením pro převoz a manipulaci se zbožím.


Přepravní boxy jsou stohovatelné a mají standardizované paletové rozměry. V nabídce máme klasické jak big boxy , tak i skládací big boxy , které ušetří po vyložení spoustu prostoru v autě. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Všechny nabízené výrobky jsou vyrobeny z recyklovaného směsného plastu a jsou tedy cenově výhodnější než produkty z „čistého“ plastu.


Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití. Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Vybírejte si Úložné boxy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky