čtvrtek 1. září 2016

Podložka pod kolečkovou židli

Fotografie použité na tomto webu jsou pouze digitální reprodukcí a mohou se barevně či odstínově lišit oproti originálu. Odstíny barev podlahových krytin, se mohou rovněž lišit od barev originálních při zobrazení na různých monitorech. Proč se oplatí používat ochrannou podložku pod židle? Její použití zvyšuje životnost a vzhled povrchu podlahy, protože zabraňuje tomu, aby na ní kolečka židle zanechali hluboké škrábance, příp.


Nabízíme také stolek na notebook či zásuvkový díl. Ochranná podložka pod kolečkovou židli zamezí poškození podlahové krytiny v místě, kde je židle nejčastěji používána.

Existují podlahové krytiny, které jsou odolné vůči poškození používáním kolečkové židle. Všechny podlahoviny nejsou ale dostatečně odolné proti nadměrnému otěru. Kancelářské židle a křesla musejí být pro člověka co nejvíce pohodlné. Proto vám doporučujeme pořídit podložky pod židle, jež se hodí pro všechny typy podlahových krytin, přičemž je chrání před poškozením, poškrábáním i znečištěním, vhodná jak pro kancelářské, klasické tak i. Praktické řešení pod dětskou židli u jídelního stolu nebo pod vaší pracovní židli , které chrání podlahu před skvrnami, opotřebením a špínou. Zobrazit celý text Zobrazit mén ě. Inspirace: Jak vybrat židli.


Na hladké podlahy Na koberce.

Ochrannou podložku pod židli vybírejte dle typu podlahy. Typy podložek pod kancelářské židle se odvíjejí od povrchu, na kterou ji chcete umístit. Speciální protiskluzový povrch k podlaze přilne a zajistí tak. Umožňuje snadný pohyb kancelářských židlí i křesel.


Používáte v pracovně kancelářské křeslo nebo židli ? Ochraňte podlahu před poškozením a ušpiněním pomocí ochranné podložky. Co je podložka pod kolečkovou židli , k čemu se hodí a jaké existují typy? Průhledná podložka pod kolečkovou židli , která je určena pro položení na koberce s ruzným typem vlasu Spodní strana je vybavena nopy, které podložku perfektně drží na místě. První sedáky byly na šňůrku, béžové barvy. Další měly tu výhodu, že byly o něco měkčí a hlavně na suchý zip, takže se daly snadno upevnit, sundat a vyčistit.


Nyní máme již třetí, které jsou obohacené o postranní látku, která obepíná židli a velmi pěkně vypadá. U barvy jsme zůstali, protože se hodí ke. Chrání podlahovou krytinu před poničením, poškrábáním a ušpiněním.


Určená pro tvrdé podlahové krytiny, plovoucí podlahy, parkety atd. Podložky pod židle na hladké podlahy. Vyberte variantu (3) Tento produkt není momentálně k dispozici. Nejen pod kolečkovou ale všechny.


V našem případě dřevěná židle na nalakovaných borovicových prknech.

Ochranné podložky pod židle a křesla jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu a jsou určeny pro všechny typy koleček. Můžete je použít na jakémkoliv typu podlahy - koberec. Provozovatel webu EUROKOBERCE. Nechcete si kolečkovou židlí ničit koberec nebo podlahu? Existuje jednoduché a přesto elegantní řešení - podložka pod kolečkovou židli.


Tyto podložky jsou z odolného plastu nebo tvrzené gumy, ochrání vaši podlahovou krytinu a mohou být i stylovým doplňkem v interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky