pondělí 12. září 2016

Keramické zapékací misky

Keramické zapékací misky na přípravu suflé, créme brulee či na čokoládový fondant. Keramické mísy a misky představují univerzální pomocníky do kuchyně. Pohodlně se z nich jí, poslouží k přípravě pokrmů a mají velmi různorodý vzhled. Velké oblibě se těší keramické zapékací mísy v mnoha velikostech a varech.


KitchenAid KBLR04RMER keramické zapékací misky ramekiny ks, královská červená. Sada čtyř zapékacích kameninových misek l.

Neporézní glazovaná keramika vhodná do trouby, do mikrovlnky i do myčky, snese velké rozdíly teplot, nepřijímá pachy ani barvy a nepoškrábe se. KERAMICKÉ MISKY A MÍSY - ZAPÉKACÍ , POLÉVKOVÉ, SALÁTOVÉ. Nezbytnou součástí každé domácnosti jsou keramické mísy a misky různých velikostí.


Uplatní se jak při přípravě jídla tak i při jeho servírování. V naší nabídce najdete velké keramické salátové mísy i menší zapékací či polévkové misky. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem.


Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou.

V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Vyberte si zapékací misky různých tvarů, barev, velikostí z kvalitních a odolných materiálů. Zapékací mísa nebo pekáč je ideální pro zapékání většího množství ingrediencí, pro pečení masa atd.


Nechybí ani zapékací misky na Crème brûlée - francouzský dezert, jehož základem je smetana a pravá vanilka. V široké nabídce naleznete porcelánové mísy oválné, porcelánové mísy kulaté, porcelánové mísy zapékací , formy na bábovku, zadělávací mísy, koláčové formy, misky na kompot, misky na ovoce, misky na musli, misky na kosti, misky na džem, misky na polévku, misky na zmrzlinu, misky na kaši. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů.


Nabízíme skleněné i keramické mísy různých rozměrů. Nepoškrábou se, vydrží velmi vysoké teploty a mohou se mýt v myčce nádobí. Porcelánové a keramické zapékací misky jsou velmi odolné. Malé misky na créme brulée jsou vhodné i na opalování pomocí flambovací pistole.


Menší zapékací keramické misky , k dostání po sadách více kusů, jsou vhodné na přípravu moučníků. Tyto misky jsou mají kvalitní keramický povrch a dezert v nich můžete rovnou podávat. V miskách můžete připravovat lahodný čokoládový fondant, což je dortík s tekutým čokoládovým středem, nebo luxusní.


Velmi praktické zapékací misky. Pokud občas pečete muffiny, suflé nebo jiné dobroty, které je vhodné péct každou zvlášť v malé misce, pravděpodobně sháníte praktické zapékací misky z žáruvzdorné keramiky - třeba takové, jaké zde nabízíme. Kupte si jich dostatek, na jeden plech jich nasázíte několik vedle sebe.


Budete je chtít všechny!

Prohlédněte si naše nejoblíbenější keramické misky a mističky. Stejné motivy, jako zdobí mísy a misky v této kategorii, zdobí také cukřenky, veselé hrnky nebo třeba originální keramické. Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje. Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary, kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat. Věřte že je to geniální výrobek, který používají již 10ti tisíce našich spokojených zákazníků.


Samozřejmě do kuchyně patří talíře a talířky. Na polévku bujonové misky a na saláty misky salátové, mísy na ovoce se sklem. Misky na pečení V nabídce TESCOMA je najdete v mnoha provedeních – plastové, porcelánové i revoluční silikonové, které jsou vhodné do mrazničky i mikrovlnné trouby a ocení je stoupenci zdravého životního stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky