pátek 11. září 2015

Pomalý hrnec lidl

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Příští týden má být v Lidlu pomalý hrnec za tuším necelých 6Kč. Přemýšlím, jestli koupit nebo ne. Neznám ale nikoho, kdo pomalý hrnec má, nemám se koho zeptat na zkušenosti a netu jsou reakce jak pro, tak proti.


Pomalý hrnec s vyjímatelnou keramickou nádobou a skleněnou poklicí. Digitální časovač usnadňuje plánování jídel. Stačí do něj vložit všechny ingredience, nastavit teplotu s délkou vaření a to je vše.


Pak si zamilujete pomalý hrnec Compact Home, který nabízí benefity velkého hrnce v perfektně kompaktním designu Ohromí vás nejen svým vzhledem v kombinaci. Další výhodou je fakt, že příprava v tomto hrnci je velmi jednoduchá a zvládne ji doopravdy každý. Jídlo se vaří opravdu pomalu, takže nedojde k jeho připálení. Jednoduše do něj vložíte suroviny a ty pak v pomalém.


Zjednodušeně řečeno, pomalý hrnec vám umožňuje připravit pokrmy takzvaně „v jednom hrnci“ – všechny přísady do něj vložíte, nastavíte teplotu, čas a můžete se věnovat něčemu jinému. Odpadá tím nepohodlné stání u plotny i nutnost použití vícero nádobí k přípravě jídla. Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka.


Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného. S velkou slávou se v něm začalo vařit a nic, žádný zázrak, brzy putoval na půdu. S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě. Takový hrnec tedy dokáže jen udržovat nastavenou teplotu a kromě toho, že je napájen elektřinou, se příliš neliší od obyčejného hrnce. Kvalitní pomalý hrnec by tedy měl být opatřen přinejmenším časovačem s automatickým vypnutím, který zajistí, že může hrnec vařit „autonomně“ bez vaší přítomnosti.


Hrnec l je vybaven elektronickým časovačem - po uplynutí nastavené doby vaření se. Sladké inspirace na každou příležitost! Objevte recepty na chutné moučníky, dorty, zákusky nebo koláče, a také na čokoládové a ovocné dezerty. Ať už pomalý hrnec doma máte či ne, před jeho koupí je určitě dobré si o něm něco málo přečíst.


Na tomto blogu najdete několik článků věnovaných právě pomalém hrnci jako takovému. Jedná se o hrnec , který uvaří vše za vás. Jak vaření v pomalém hrnci funguje?


Pomalý hrnec lidl

Pomalé vaření je novým způsobem vaření, které uchovává všechny příchutě, nevyžaduje použití oleje, šetří čas a peníze. Umožňuje vám připravit vynikající pokrmy dokonce i z. Tématické fráze: husa v pomalem hrnci pomaly hrnec z lidlu pomalý hrnec recepty hovězí husička pomalý hrnec -zbozi. Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, čímž šetří váš čas. Jeho mlčení jsem považovala za souhlas a pomalý hrnec tento týden obohatil naši kuchyni (tím mám na mysli místnost i samotné vaření, respektive tedy pomalení). Na počest hlavního hrdiny knihy, policejního komisaře Durmana, mu manžel důvěrně říká Durmanův hrnec.


Recepty pro pomalý hrnec jsou pestré a každý najde takový recept, který hledá a který snadno zvládne. Různé hrnce mají různou výbavu, ale základem je časovač a dvě nastavení teploty low a high. Některé hrnce jsou vhodné i na sporák, takže v nich například můžete orestovat.


Nejenom, že můžete přijít domů k předem připravenému, lahodnému a výživnému jídlu, ale nyní můžete rovnou využít možnosti restování masa v jednom a tom samém hrnci, což Vám ušetří. Základem je nikam nespěchat a počkat si, až se vám maso bude samo rozpadat. Vaříme v elektrickém pomalém hrnci CrockPot (PDF) zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky