úterý 22. září 2015

Montáž digestoře návod

Montáž digestoře bez odtahu. Instalace digestoře bez odtahu, jíž se jinak říká recirkulační, je naprosto jednoduchá. Stačí, když ji podvěsíte pod horní skříňku nebo do prázdného prostoru nad sporák do takové výše, abyste mohli pohodlně nahlížet do nádob na plotně a zároveň nic nebránilo při filtraci par. Pak již jen digestoř zapojíte do zásuvky a jediné.


U každého výrobku je přibalen návod k použití, jehož součástí je samozřejmě také návod na montáž. Nicméně je velmi důležitá pro správný chod digestoře a hlavně také pro jeho dokonalý vzhled ve vaší kuchyni. Pojďme si tedy v krátkosti povědět základní informace o montáži digestoře.


Pro MONTÁŽ DIGESTOŘE máme v naší firmě specializovaný tým montážníků. Nabízíme odbornou MONTÁŽ DIGESTOŘE po celé České republice. Ať už máte digestoř koupenou od nás nebo vlastní, náš profesionální tým provede MONTÁŽ DIGESTOŘE , jak do rodinného domu, tak i do bytů včetně potřebných materiálů jako např. Digestoř je projektován pro odsávání dýmů a par při vaření a je určen pouze k domácím účelům. Kvalitní výrobek sám o sobě nestačí k tomu, aby zajistil funkční střechu.


Je nutno dodržet základní pokyny pro montáž , které jsou uvedené dále v tomto návodu. Proto doporučujeme jeho prostudování nejen realizačním firmám, ale stejně tak je. V současné době nabízíme provedení ostrůvkové digestoře EMPIRE VIP OD 711. Ty se liší různou šířkou: 6 a 1cm. Pro všechny platí stejný návod na montáž.


Jakými filtry jsou vybaveny digestoře : Tukové filtry chrání ventilační jednotku digestoře před tuky obsaženými v odsávaných parách. Kovové kazetové filtry jsou konstruovány tak, aby je bylo možno snadno udržovat umytím v myčce na nádobí nebo v ruce. U digestoře s odtahem je montáž složitější o správné napojení na odtahové potrubí.


Základem je digestoř vyrovnat podle vodováhy. Dále se montáž liší dle toho jestli máme digestoř komínovou nebo vestavnou (výsuvnou, podskříňkovou). Zvláštním typem jsou digestoře ostrůvkové. Návod k obsluze obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat při instalaci a provozu výrobku. Před uvedením do provozu si vždy návod k použití pozorně přečtěte.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Digestoř je dodávána spolu s hmoždinkami a šrouby, které jsou vhodné pro montáž digestoře na zeď nebo strop vybudované z klasických materiálů. Návod na instalaci digestoře : Před připojením el.


Vzdálenost digestoře od vstupu do komína. Z důvodu hlučnosti a výkonu digestoře je nutné digestoř montovat co nejblíže vstupu do odtahového komína nebo co nejblíže zdi, přes kterou je odtah vyveden ven. Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí) delší než m, je lepší provozovat digestoř v recirkulačním režimu. Návod je montážním doporučením a nezbavuje realizátora povinnosti informovat se o aktuálnosti návodu, sledovat pravidla oboru a aktuální stav stavební techniky a legislativy.


Tento montážní návod je majetkem společnosti PROSTAVBU s. Součástí může být i demontáž starých spotřebičů a jejich následná likvidace, odvoz kartonů, zapojení nových spotřebičů a vyzkoušení funkcí, aby bylo možné potvrdit, že je vše v pořádku. A vzhledem k zabudování probíhá i kontrola kuchyně, protože pokud by něco nebylo rovné, montážní firma to. Vestavné digestoře Odsavače par osvobodí vaši kuchyň od vyčpělého vzduchu, mastnoty a různých odérů, ale rovněž mohou zásadně promluvit do stylu celé kuchyně.


Vyberte si z naší řady modelů upevněných ke stěně, ke stropu anebo z těch vestavěných - podle toho, který vám vyhovuje nejvíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky