úterý 8. září 2015

Pračka sušička v jednom

Přibližnou roční spotřebu jsme počítali na 2cyklů, v tabulce vždy najdete údaj pro samostatné praní a hodnotu pro cyklus praní a sušení. Jak bývá zvykem u zařízení, která spojují více věcí do jednoho, musíte se vyrovnat s některými kompromisy a komplikacemi. Pračka a sušička v jednom nebo zvlášť? Pokud vám to prostor umožní, je jednoznačně lepší pořídit samostatnou pračku a samostatnou sušičku.


Výrobci tento typ spotřebičů nabízejí a své místo na českém trhu si jistě našly, ale i oddělené spotřebiče mají své výhody.

Na důvody jsme se zeptali specialisty Pavla Trky, traning manažera společnosti specializující se na výrobu praček. Výhody dvou samostatných spotřebičů zatím převažují, v malém bytě jen musíte zapojit více kreativity, abyste je někam oba vměstnali. Sušička se dá i postavit na pračku - podmínkou samozřejmě je, aby pračka měla přední plnění a aby oba spotřebiče měly stejně velkou základnu. V článku tiež nájdete recenzie práčok so sušičkou, ktoré sme pre vás dôkladne vybrali. Vybrané práčky so sušičkou prešli testami samotnými spotrebiteľmi a obstáli na výbornú, preto vám ich na tomto mieste zmieňujeme.


Práčka a sušička v jednom alebo zvlášť? S touto pračkou se sušičkou LG ušetříte nejen místo, ale i čas a energii.

Sušička totiž dokáže výborně zbavovat prádlo různých chlupů a vlasů, se kterými si pouze pračka neporadí. Pokud uvažujete nad koupí sušičky i do své domácnosti a napadlo vás pořízení pračky se sušičkou v jednom , zmyslete si dobře, co od daného výrobku opravdu očekáváte. Předem plněná kombinovaná pračka se sušičkou v jednom je chytrým a zároveň velmi výkonným a šetrným spotřebičem.


Chytré technologie šetří čas, peníze i životní prostředí. Dva pomocníci v jednom. Set pračka a sušička vás zbaví nejen špíny na prádle, ale i dalších činností spojených s jeho sušením. Pomocí unikátní technologie je umožněno sušení různých typů materiálů a tkanin, o které se stará řada sušících programů.


Klikneme na ikonu a chceme, aby sa program na počítači otvoril v tú istú sekundu. A po dlhom čakaní sa program síce spustí, no zasekáva sa. Rozčuľovaniu je našťastie koniec.


V tomto ohledu vám nepomůže ani vyšší investice, různé kapacity praní a sušení mají i luxusní přístroje za tisíc Kč. Pračky se sušičkou v jednom jsou ideální do malých bytů nebo garsonek. Zkrátka všude tam, kde je vyloučeno postavit na sebe, případně vedle sebe dva objemné spotřebiče. Samostatná sušička je funkčně o řád výše, nemluvě o spotřebě elektrické energie. Do univerzálního stroje, jakým pračka a sušička v jednom je, nelze dát celou jednu vypranou dávku prádla najednou.


Musí se rozdělit nejméně na dvě části, které se suší postupně a často déle než celá dávka v sušičce bez pračky.

Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B. Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn. A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění. Kamoška má v robote na uteráky takú 2v ale poviem ti, že je to odtiaľ dožuté, otras a už sa jej tá sušička v tom cca po 2r pokazila, neviem ti povedať značku. Ale čo som sa bavila s tými, čo majú sušičku samostatne, tak si chvália.


Máme v plánu koupit pračku se sušičkou v jednom , páč se nám do naší malé panelákové koupelny nic jinýho nevleze. Můžete mi někdo prosím říct, zda se pračka se sušičkou vyrovná samostatné sušičce? Nějaký typ na tuto kombinaci a za nějakou rozumnou cenu? Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná.


Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky