pátek 4. září 2015

Bruska na broušení bruslí

Tato bruska je jediná v ČR, kterou můžou využít všichni! Nechte náš team ProHokejisty. In this video you can see ice hockey skates sharpening.


Hope now you know how the skates are sharpened! V tomto videu můžeme vidět broušení hokejových bruslí.

Doufám že po tomto videu. Snadná obsluha a nenáročná údržba. Technologie broušení na Blademastru vytváří absolutně dokonalý brus (žlábek), obě hrany žlábku jsou absolutně rovné a přesné. Nůž je zároveň dokonale ostrý a hladký a tím umožňuje (zvyšuje) přesné vedení bruslí po ledě a zaručuje vyšší rychlost bruslení. Konečný prvek je změření roviny speciální měrkou.


Dbáme na to, aby brusle byly nejen dostatečně ostré, ale aby hrany bruslí byly rovné. Není nic horšího, když máte křivě nabroušené brusle, což poznáte zejména v obloucích a přešlapování, kdy Vám hrany podkluzují. Ceník broušení bruslí najdete zde.

Oblíbenou obuv Lacoste najdete za výhodné ceny v našem e-shopu. Pánské boty Lacoste i dámské boty Lacoste máme skladem. Vyberte si kvalitní a stylovou sportovní či vycházkovou obuv Lacoste a buďte za každých okolností IN!


Diamant na brusku bruslí FB-1. Stroje ProSharp pro automatické a manuální broušení bruslí. Poskytněte svým zákazníkům perfektně naostřenou čepel a oni se k vám budou rádi vracet.


Na vodící třmen přidělal vodící lištu, která usnadňuje posun brusle po brusce. Důležitá je pravidelnost žlábku po celé délce brusle. Jednoduché nastavení umožňuje vytvořit všechny druhy žlábků.


Používáme profesionální brusku, která se těší zájmu i u. BLADEMASTER pro Českou republiku. Velikostně nezabere příliš místa, je srovnatelná s domácí tiskárnou. Díky jednoduchému systému si můžete navolit styl broušení bruslí a vytvářet profesionální hrany na bruslích stisknutím jednoho tlačítka. Scheppach BG 2W bruska na suché i mokré broušení.


Je jedno, zda jde o vrtáky, nože, nůžky, sekery nebo sekáče, díky možnosti jak. Unikátní výhodu stroje ProSharp jsou kombinovatelné šablony pro dokonalý profil čepele.

Samozřejmě – nejsme raketoví inženýři nebo lékaři a obyčejným broušením se nemůžeme přiblížit jejich oboru, který je prospěšný pro lidstvo. Bruska na broušení bruslí FB-Přenosný jednoúčelový stroj určený pro broušení ocelových bruslí. Zasíláme poštou po celé ČR.


Automatická bruska má přesné vedení brusle nad kotoučem a tím je zajištěno přesné a stejné vybroušení žlábku po celé délce nože. Broušení nožů a nůžek, pil. Brusný kámen (brousek) na brusle Tempish Denton. Skvělý nástroj na broušení nožů bruslí , který by neměl chybět ve výbavě žádného hokejisty. Velmi snadno a pouze během několika sekund dokonale nabrousíte hrany nože.


Skvěle padne do ruky, navíc malé ro. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Služba, která nám tak dlouho chyběla, je zde! Každé veřejné bruslení je možno si nechat v prostorách šatny veřejnosti nabrousit brusle na počkání. Dobrý den, prosím o informaci jestli vedete brusné kotouče na broušení nerezu na hrotové brusce, pokud ano jaké mají značení.


Pásová bruska pro broušení kovů, dřeva a plastů. Ideální stroj pro začišťování výpalků z oceli, nerezu ale i pro výrobu nožů. Každé broušení provádíme díky naší brusce s naprostou přesností. Na výsledky broušení se můžete stoprocentně spolehnout a zvolený žlábek bude vždy naprosto dokonalý.


Bruska je dodávána včetně transportního plechového obalu. Bruska na brusle Sparx Skate Sharpener je na obsluhu velmi jednoduchá, k přenosu vhodná a ekonomická bruska na brusle. Oproti běžnému ručnímu broušení , je Sparx bruska vždy konzistentní a velmi přesné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky