čtvrtek 10. září 2015

Jak vyrobit past na potkany

Ti z vás, kteří by neublížili ani mouše a nechtějí krysy, potkany ani myši zabíjet, tak i pro ně máme tip, jak vyrobit past , a přitom myšce neublížit a pak ji volně vypustit. Co všechno bude potřeba k výrobě takové pastičky. Zbavit se potkanů není tak jednoduché, protože jsou chytřejší a ostražitější než myši.


Nejefektivnějším způsobem deratizace je jed na potkany , ale můžete zkusit také pasti. Potkani kteří uvidí v pasti svého druha už do pasti nikdy nevlezou, a vám nezbyde nic jiného, než zvolit jiný způsob jak se jich zbavit. Asi nejspolehlivější způsob kterého využívají i deratizační firmy je otrávit potkany pomocí jedu na potkany. Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám ani na ňu nebudeme nič posielať.


Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov. Pasti na potkany jsou jednoduchým řešením, jak se zbavit potkana.


Jak vyrobit past na potkany

Stejně tak pasti na krysy. A v podstatě můžeme říci, že i pasti na myši, protože všechny pasti na hlodavce jsou si konstrukčně více než podobné. Vyrobte si svou vlastní past na nezvané zvíře, které vás navštěvuje. Postup není až tak složitý, efekt může být však výrazný.


Je to mnohem lepší, než po nocích čekat na nezvaného přít. NÁSTRAHY A PACHOVÉ OHRADNÍKY NA HLODAVCE-. Past na potkany a krysy celokovová.


Ratimor parafínové bloky - jed na potkany , myší a krysy - vodě odolný 3g. Na krysy a potkany doporučujeme past VICTOR Power Kill. Oblíbené nástrahy hlodavců. Myši, krysy i potkany spolehlivě přiláká obyčejný kousek chleba nebo jiného pečiva. Dále můžete vyzkoušet piškoty, ovesné vločky, čokoládu, vlašský ořech, jablko, mrkev i špek.


Krysy jsou u nás již poměrně vzácné, protože je vytlačili potkani, kteří jsou mnohem odolnější, silnější a přizpůsobivější. Jak na potkany a krysy. Způsob hubení obou těchto škůdců je stejný. Pokud řešíte otázku jak se zbavit potkana, zřejmě je předem dobré, že se opravdu o potkana jedná. Níže k zobrazení několik způsobů rozpoznání - od tvaru trusu či stopy, přes jejich možnou skrýš, až po to jak potkan vypadá na termovizi.


Jak vyrobit past na potkany

Když sklapne past (mechanická deratizace) Pastičky pomáhají lidem při honech na myši, krysy i potkany dodnes. Musíte ale dodržet několik základních pravidel: Chutná návnada – špek, slanina, ovesné vločky, čokoláda, kus ořechu apod. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata. Oni to budú chodiť okukávať a tak do 2-dní to zožerú.


Alebo sú aj pasce na potkany , rovnaké ako na myši, len väčšie. Skús sa spýtať v zahradkárskych potrebách, tam ti možno poradia aj čo nasadiť, aby pes na to nedoplatil. Dobrý den, jak je psáno v předchozím příspěvku – past na potkany je vhodná pouze kdyby tam byl zatoulaný jen jeden potkan.


Jinak jsou potkani natolik inteligentní že další už do pasti nevlezou. Pokud je jich v domě nebo na zahradě víc, pomůže je jedině otrávit. PASTI NA MYŠI A POTKANY. Zobrazit všechny filtry.


REPULSE (6) Conrad (1) VCAS (4) Doporučené Nejprodávanější Nejdražš. Nevím jak vyy aleja to řešil RATIMOREM. Dal jsem ho do kouta pod dlaždici aby tam nemohli slepice a za pár dní bylo po potkanech. Střílení,pasti vse je na pohé snížení počtu.


Jak vyrobit past na potkany

Zadna drubež ani nic podobného nežere. Nemusíte se bat že otrávíte sve zvířectvo. Past (sklopec) na kuny Vyzrát na škodnou může být velmi těžké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky