úterý 22. září 2015

Hostinec u kovaříků sloup

Free Shipping Available. V hostinci je možné uspořádání nejrůznějších společenských akcí, jako jsou oslavy narozenin, svatby, promoce, abiturientské srazy, firemní večírky nebo setkání zahrádkářů či jiných zájmových skupin. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Hledaný výraz: rozšířené. UPOZORNĚNÍ - Používáme cookies pro zajištění co možná nejsnadnějšího použití našich webových stránek.

Provoz hostince s nabídkou teplé i studené kuchyně. Možnost pořádání narozenin, svateb, promocí, firemních večírků či jiných akcí. K dispozici je Wi-Fi připojení a při pořádání společenských akcí na přání vyzdobíme hostinec vlastní květinovou výzdobou. Přijít ke Kovaříkům znamená přijít k dobrému jídlu a říznému pivu.


Jsme poctivý český podnik, který vaří z kvalitních surovin a přitom za pěkný peníz! Ubytování, stravování, výlety. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat.

Více zjistíte na portále České hospůdky. Sloup , Sloup 4 U Kovaříků - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Provoz nekuřácké restaurace o kapacitě míst. Nabízíme především českou kuchyni, denní menu a hotová jídla. K dispozici je venkovní posezení pro osob, salonek pro hostů či venkovní dětské hřiště se skluzavkou.


The restaurant offers Czech cuisine and non-alcoholic and alcoholic beverages. Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Původně se zde nacházela hospůdka U Kovaříků a Bar u Toma. NP je připraveno pro rozdělení a zrekonstruování např. Dům disponuje rozvodem studené a teplé vody, plynu a elektřiny.


Libereck ý Semily Post navigation. Next Post Hotel Morris. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Sloupsko-Šošůvské jeskyně.

Suvenýry Salmovka ve Skalním mlýně. Hostinec u Kovaříků, Sloup. Načíst další podobné firmy. Apartmány Sloup v Čechách. Jeden z největších vyhledávačů na internetu pro vyhledávání automobilových společností a souvisejících firem na celém světě.


Městys Sloup v Moravském krasu tvoří severní vstupní bránu do Moravského krasu. Přímo v městečku se nachází Sloupsko-šošůvské jeskyně, propast Macocha a Punkevní jeskyně jsou vzdáleny pouhých km, dostupné příjemnou procházkou v překrásné přírodě. Sloup je jedním z turistických center v Moravském Krasu.


Kč (3Kč za m²) K prodeji nabízím stavební pozemek v obci Sloup u Blanska. Je zde ochranné pásmo lesa a přístup je přez potok kde se musí vybudovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky