pátek 4. září 2015

Dezinfekční ubrousky na ruce

Get ruce With Fast and Free Shipping on eBay. Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return. Iryplus dezinfekční ubrousky na oči psů a koček 15ks. Slouží k povrchové desinfekci a hygieně očí koček a psů.


Dezinfekční ubrousky na ruce. Desinfekční ubrousky na ruce jsou ideální do auta, kde vám poslouží jako jednorázové ubrousky nejen na ruce , ale třeba i na očistění volantu. Pokud nemáte po ruce speciální set, lze je použít i na čištění displejů.


Ubrousky s desinfekčním účinkem na cesty a pro terénní pracovníky (záchranáře, domácí ošetřovatelské péče, praktické lékaře vyjíždějící za svými pacienty do domácností). Obsahuje alkoholu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V naší nabídce najdete šetrné dezinfekční prostředky na ruce a pokožku:antiseptická mýdla (mýdlo s antibakteriálním účinkem), desinfekční mýdla (mýdlo s kompletním dezinfekčním záběrem), desinfekční pěny a emulse ( na kůži a pokožku), dezinfekční ubrousky na ruce a utěrky na dětské hračky, dezinfekční gely. Dettol dezinfekční ubrousky na povrchy limetka a máta ks Dettol antibakteriální ubrousky na povrchy ničí bakterií, včetně E. Ubrousky bez bělidla a barviv jsou určeny pro použití kolem dětského vybavení a ploch, kde se připravuje jídlo. Aktuálně Vám můžeme nabídnout antibakteriální mýdla Protex 90g a Radox 250ml, univerzální dezinfekční prostředky s rozprašovačem, antibakteriální ubrousky a dezinfekce na podlahy.


SANYTOL gel na ruce desinfekční 75ml. Díky trojímu účinku dezinfekční gel Sanytol čistí ruce , neutralizuje zápach a eliminuje 9 virů, bakterií a plísní bez vody a mýdla. Nezanechává na rukou lepivý pocit. Trojí účinek přípravku: bakt. Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s. Individuálně balené dezinfekční ubrousky na ruce.


Dezinfekční ubrousky na ruce

Papírová krabička se 1ubrousky o rozměru 180x18. Přidat do seznamu přán. Skvěle dezinfikují ruce i předměty. Každý ubrousek je v samostatném obalu, můžete si tedy jakýkoliv počet ubrousků vzít sebou na cestu. Tento přípravek je vhodný i pro dezinfekci ploch, jako jsou například mobilní telefon.


Antibakteriální a dezinfekční gel na ruce 60ml Swiss PharMax. Clinell Antibacterial Hand Wipes 100ks dezinfekční ubrousky na ruce. Patří mezi nejúčinnější dezinfekční ubrousky na trhu. Směs biocidů, z nichž každý působí na mikroorganismy odlišně, zajišťuje prevenci vzniku rezistentních kmenů bakterií. Použití v kosmetických salonech, tetovacích studiích a salonech krásy a spoustě dalších.


Dezinfekční ubrousky na ruce

Neobsahují barviva a parfémy. Jsou velmi dobře snášenlivé i citlivé pokožce. Dají se použít i jako předsterilizace nástrojů. Sanytol dezinfekční gel na ruce 2ml odstraňuje 9 bakterií, plísní a virů na pokožce. A H1N listeria, salmonella, herpes viru.


Podlahy a další povrchy. Jednoduchý, rychlý, efektivní Dettol Přípravek k dezinfekci rukou pro okamžité použití chrání proti bakterií. Hledáte kde koupit dezinfekci na ruce ? U nás máme několik druhů dezinfekcí skladem. O kategorii Hygienu v domácnosti a na pracovišti zajišťují dezinfekční prostředky a přípravky s antibakteriálními přísadami.


Dezinfekční ubrousky na ruce

Patří sem dezinfekční prostředky univerzální, dezinfekce na podlahy, antibakteriální gely na ruce nebo čistící ubrousky na různé povrchy. Návod k použití: naneste malé množství produktu přímo na ruce a roztírejte ho, dokud nevyprchá. UPOZORNĚNÍ: Pouze pro vnější použití. V případě kontaktu s očima je třeba vypláchnutí velkým množstvím vody. Hypoalergenní, pH neutrální.


S přírodním zeleným čajem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky