pátek 4. září 2015

Ledová káva v mixéru

Chcete se předvést před svými zákazníky v kavárně nebo před návštěvou doma? Tak právě pro Vás máme video s letními osvěžujícími kávami. Přidat vlastn í Další foto (2) Jednoduchá ledová káva.


Osvěžující ledová káva. Recept ledová káva v mixéru recepty, které budete milovat.

Na zahradě, na výletě, u rybníka, na pláži, v horách. Tématické fráze: ledová káva jak se dela ledova kava ledová káva za studena recept na ledovou kávu ledová káva recept domácí ledová káva jak udělat ledovou kávu jak vyrobit ledovou kávu tupaware jak připravit ledovou kávu sklenice na ledovou kávu šejkr recepty šejkr jacobs recept ledová káva jacobs sejkr příprava. Cold brew je výjimečné v tom, že káva nepřijde do styku s horkou vodou, jak je tomu běžně zvykem. Kávu nasypejte do sklenice a zalijte studenou vodou.


Uzavřete víčkem, protřepejte a uložte do lednice na až hodin. Potom přefiltrujte a je hotovo. V horkých letních měsících patří mezi oblíbené nápoje ledová káva.

Tento chutný nápoj nejen osvěží, ale také povzbudí. Ať už patříte k lidem, co si bez kávy nedokážou představit den, nebo máte rádi kávové speciality, rozhodně ledovou kávu vyzkoušejte. Má spoustu podob a dá se dochutit různými ingrediencemi. Co třeba ledové caffé latte, mocha nebo frappé?


Zkuste svůj oblíbený nápoj trochu jinak a připravte si pravou ledovou kávu. V létě vídáme snad všechny druhy jinak teplých nápojů v ledové variantě – popíjíme ledový čaj, usrkáváme ledovou čokoládu a samozřejmě pijeme ledovou kávu. Možná Vás překvapí, jak že se připravuje frappé a že vzniklo vlastně náhodou. Jak se dělá ledová káva ? Jaký je recept na tu nejlepší?


Při letních teplotách třeba zchladit tělo něčím ledovým a velmi chutným. Někdy jsem si dělala jen ledovou kávu. Klasickým způsobem jsem uvařila kávu, do které jsem přidala kostky ledu a bylo hotovo. V mixéru rozmixujeme oloupaný banán, protein, kávu, mléko a led.


Sklenice si předem nazdobíme čokoládovým toppingem a opatrně nalijeme kávový shake. Ledová káva s proteinem. Dezerty Svačinky Poděkuj autorovi lidí již poděkovalo 3.

Poznámka: Certifikované espresso je jemně mletá pražená káva v množství g, upěchovaná silou kg ( v páce) a uvařená kávovarem prostřednictvím změkčené vody o teplotě °C a pod tlakem barů. Doba průtoku vody přes kávu by měla být v rozmezí až vteřin, za kterou musí natéct až ml emulze. Letní procházka na kraji lesa je jako příslib svěžesti. Když se nakyslé tóny s praženými tóny kávy Grand Cru Espresso, vznikne nová vůně i harmonie.


I přesto, že v mnoha podnicích vám tuto kávu připraví z kávy instantní, my vám nabídneme recept, který počítá s kávou na bázi espressa. O tom, že i káva může osvěžit a ochladit, vás v létě přesvědčí frappé, které se tolik osvědčilo v horkém Řecku. Nemusíte přitom jezdit ani na Peloponéský poloostrov, abyste vychutnali pravé frappé, tak jak ho umí Řekové.


V Bulharsku například místní připravují ledový nápoj z kávy, kde je namísto vody použita Coca-Cola. Vyrobte si osvěžující letní kávu doma. Za ledovou kávou nemusíte jezdit do světa, frappé si snadno vyrobíte doma. Stačí instantní káva nebo espresso, voda, le mléko a cukr dle chuti.


Ingredience protřepejte v šejkru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky