pondělí 21. září 2015

Eta manoa 2501 90000

S úsporným ECO motorem o příkonu 7W, který má zároveň velmi vysoký sací výkon, uklidíte bez větší námahy celou domácnost. Velmi tichý chod dB(A) zajistí komfortní vysávání. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 2. Vďaka HEPA filtru triedy s účinnosťou 9 je vhodný aj pre alergikov. Väčšie nečistoty sa zachytia v prachovom vrecku UNIBAG o. Díky elektronické regulaci jej snadno přizpůsobíte aktuálnímu povrchu a znečištění. Větší nečistoty se zachytí v hygienickém prachovém sáčku Unibag o objemu l. Vysavač je společníkem asi v každé domácnosti.


Eta manoa 2501 90000

ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. Dál už hledat nemusíte!


A szívóteljesítményt nagyban befolyásolja a motor 7W teljesítménye. Persze ennek megfelelő a készülék A energiahatékonysági osztálya is. Mechanická regulácia na držadle hadice potom zabezpečí okamžité zníženie sacieho výkonu.


Disponuje úsporným ECO motorom s príkonom 9W. HEPA filter triedy zaisťuje účinnú filtráciu, väčšie nečistoty sa zachytávajú v prachovom sáčku ETA Unibag s objemom 3l. MANOA - VRECKOVÝ VYSÁVAČ. Kvalita Vysokou technickou a užitnou hodnotu produktů ETA zajišťujeme díky.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Vysávač skvele povysáva tvrdú podlahu, ale pozor, pri vysávaní kobercov už tak skvelý nie je. Pre občasné vsávanie kobercov s krátkymi vlasmi nebude trieda vysávania kobercov D. HEPA filtr třídy zajišťuje účinnou filtraci, větší nečistoty se zachycují v prachovém sáčku ETA UNIBAG s objemem 3l. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Eta manoa 2501 90000

Vrhunsko filtracijo zagotavlja HEPA filter razreda z 9 učinkovitostjo. ETA Manoa má velmi tichý cho hlučnost činí pouze dB. Večje kose umazanije pa zadrži higienska vrečka za prah ETA Hygienic. Prijetno jih boste počohali s posebnim nastavkom za kožo Dermopet, posesali odpadle dlake iz njihovega kožuha, pri tem pa jih ne boste strašili s prekomernim hrupom.


Tento vysavač disponuje úsporným ECO motorem o příkonu 9W. V rámci filtrace se větší nečistoty zachytí v hygienickém prachovém sáčku Unibag o. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. V jeho výbavě naleznete prachový sáček o objemu litry, který pojme velké množství nečistot.


Bay Gifts to the Rescue. Na plný prachový sáček vás upozorní signalizace plnosti. Parketová hubice s vlákny z koňských vlasů je určena.


Maximální filtraci zaručuje HEPA filtr třídy s účinností 9. Další slevy úklidových spotřebičů na Kupi. Jedenáctimetrový akční rádius zajistí pohodlné vysávání bez nutnosti častého přepojování přívodního kabelu. Buy now and enjoy free delivery!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky