čtvrtek 17. září 2015

Bosch mum54240

Bosch mum54240

Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. Prezentované produkty môžete kúpiť na. MUM— the powerful kitchen machine with an award-winning design — a real all-rounder, easy to use and in exceptional Bosch quality. We combine the best to ensure you have fun preparing food and achieve perfect : superb design, sophisticated technology and decades of experience. With Bosch kitchen appliances, you can successfully create everything, from fine sauces through delicious desserts to freshly squeezed juices in the twinkling of an eye.


Bosch mum54240

Univerzální robot Bosch MUM nahradí mužskou sílu v kuchyni. S lehkostí zvládne vymíchat těsto, umlít maso, nasekat zeleninu, nastrouhat brambory, odšťavnit. Od šlehání, hnětení a mixování až po strouhání či krouhání… Jedná se o kompaktní robot, který nabízí snadné čištění, automatickou parkovací polohu a nový koncept bezpečnosti. Lowest Prices on Top Items.


Free Shipping Available. Inspired by Trending Stories. Alle Bosch Küchenmaschinen der Serie MUM(MUM4.). Bay Gifts to the Rescue. Modelle hochwertige Produktqualität.


Jednoduchá obsluha, kvalitná práca, tichý chod a množstvo využiteľného príslušenstva. Je super doplnkom pre nadšencov varenia, pre maminy, ktoré sa starajú o veľkú rodinu (tip na darček) alebo pre lenivcov, ktorí si chcú čas v kuchyni skrátiť na minimum. This feature is not available right now. Please try again later. Bosch -webstedet indeholder cookies, så du kan bruge din indkøbskurv, bestille en tekniker online og give Bosch mulighed for at føre anonyme statistiske data for at forbedre webstedets indhold og navigation.


Spring denne meddelelse over, hvis du gerne vil fortsætte. Klik på linkene, hvis du vil have mere information om de cookies, der. Chlubí se multi-motion-drive motorem s planetárním pohonem pro ty nejlepší výsledky a možností zvolit jednu ze sedmi rychlostí. Die right MUM for every kitchen. In the future, using the web page bm.


Bosch mum54240

A keď k tomu pridáte elegantný vzhľad prístroja, ktorý sa môže stať ozdobou vašej kuchynskej pracovnej dosky, nie je vlastne čo riešiť. Multi-motion-drive pracovní rychlosti, parkovací pozice LED ukazatele provozu a indikátor poruchy multifunkční rameno se stupni pohonu v rozdílných polohách nerezová míchací mísa o objemu 9. Extra výkonný motor (9W) pre náročných a pre rýchle spracovanie cesta. Veľká multifunkčnosť vďaka kvalitnej cukrárenskej sade (miešacia metla, šľahacia metlička, hnetací hák) a naviac priebehový krájač s tromi kotúčmi na krájanie, strúhanie a rezanie, tiež mixér, citrusovač, mlynček na mäso.


Chváli sa multi-motion-drive motorom s planetárnym pohonom pre tie najlepšie výsledky a možnosťou zvoliť jednu zo siedmich rýchlostí. Kvalitní kuchyňský robot Bosch s nerezovou míchací mísou, motorem o výkonu 9Wattů a Multi-motion-drive planetárním pohonem. MUM professional je jeho síla – dalším jeho superlativem je inovativní, dynamický planetový převod multi motion drive. Posúďte sami … Robot má navyše v balení DVD s receptami – receptov v svetových jazykoch.


This site is like a library, you could find. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vysoký výkon i efektivní planetární pohon jsou připraveny.


Transparentní víko mísy pak zamezí při.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky