středa 23. září 2015

Automyčka express černý most

Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Automyčka Express je největší síť autokosmetických center pro kvalitní ruční mytí a čištění automobilů.


Než si nakoupíte, dokonale umyjeme Váš vůz. Certifikace kvality ISO.

Součástí automyčky je oprava autoskel a autopůjčovna. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Centrum Černý Most Provoz expresní ruční automyčky, ručně vyčistíme Váš automobil.


Parkování v nákupním centru po dobu mytí zdarma. Použijte také automyčku, kde si můžete během Vaší návštěvy centra nechat umýt a naleštit Vaše vozidlo. Autocosmetics Centers for hand car wash and.


PREMIOVÉ KOMPLETNÍ MYTÍ VOZU, POKROČILÉ ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU, APLIKACE SEZÓNNÍHO VOSKU. Obsahuje prograSuperStar Antivir.

Decathlon výdej eshop - hod. DM DROGERIE - hod. Don Pealo - zapadni vstup - hod. Eiffel Optic - hod. Přímo v nákupních centrech. Kompletní mytí za hodinu. Ten správný DRIVE pro vaše auto.


Extra Drive je prémiové palivo se stálou kvalitou a užitkovými vlastnostmi přizpůsobenými požadavkům tradičních karburátorových motorů, nejmodernějších zážehových motorů s přímým vstřikováním i přeplňovaných motorů. Opravit Rejstříky Sdílet. Autokosmetická Centra pro ruční mytí automobilů a autodetailing.


Pravidelně splňujeme přísné limity chemických rozborů vzorků vypouštěných vod. Praha 9-Libeň) - Provoz expresní ruční automyčky, ručně vyčistíme Váš automobil. Automyčky Praha nabízejí profesionální služby na vysoké úrovni. S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality.


Ahoj všichni, chtěl bych Vás pozvat do nově otevřené automyčky express v Centru Černý Most. Můžete se těšit na slevu a na program č. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.

Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. ALDO Sleva na novou kolekci.


ALOVE Dárek ke každému nákupu (stylová šperkovnice). Dárky jsou dostupné pouze do rozdání zásob. DÁREK SLEVOVÁ KNÍŽKA JE PLATNÁ POUZE V OBCHODECH A RESTAURACÍCH CENTRA ČERNÝ MOST.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky