pondělí 7. září 2015

Šuplíky na šroubky

Pokud navíc zvolíte organizéry a boxy na šroubky z našeho internetového obchodu ABstore. Vám dostanou velmi brzy a zároveň neutratíte horentní sumy peněz. Zakupte si rozmanité kovové či plastové zásobníky na šroubky – dodejte na své pracoviště potřebný řád.


Balení obsahuje skříňku se šuplíky. PŘEPÁŽKY ŠUPLÍKŮ NEJSOU SOUČÁSTÍ BALENÍ, ALE LZE JE DOOBJEDNAT JAKO DOPLŇKOVÉ ZBOŽ.

Používají se dva druhy šroubů: Metrický Ma Whitworthův (rozměr z hlavy nevím). Který z nich bude potřeba na montáž desky ti nikdo nepoví, protože to záleží na sloupečcích tvé konkrétní skříně a používají se obojí. Na stavbě oceníte modulové organizéry, které lze skládat a označovat štítky, takže máte vždy ve všem přehled.


Závěsné organizéry se budou hodit do každé dílny. Lze do nich umístit, jak nářadí, tak všechny šroubky a matice, které se vám doteď povalovaly na zemi i na stole. Závěsný pořadač na šroubky je rozdělen na jednu horní přihrádku a. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Organizéry na šroubky a nářadí.

Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Organizéry na šroubky a nářadí výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Organizéry na šroubky a nářadí akce. Průhledný plastový organizér , box na velmi oblíbené barvené gumičky, drobné díly, šroubky a jiné malé předměty které chcete mít vždy pěkně uložené a při ruce. Skříňka je vybavená odolnými kovovými západkami, pohodlným držákem a gumovými kolečky, která usnadňují dopravu na různých typech povrchů.


Vše je prakticky uloženo v uzavíratelném boxu a díky madlu na horní části si může malý kutil nářadí nosit s sebou kamkoli. Sada nářadí obsahuje metr, kladívko, pilku, šroubováky, kleště, šroubky a matičky… Specifikace. Pořadač na šroubky s 60-ti šuplíky Vloženo 12.


Prodám plechový červený pořadač na šroubky. Všechny šuplíky jsou v pořádku, nejsou ani naprasklé. Nabízíme široký výběr stohovacích plastových boxů na šroubky v devíti různých velikostech a několika barevných variantách. Nabízíme plastové kufry na nářadí v bytelném provedení v různých objemových variantách od těch nejlevnějších až po profi kategorii. Plastová skříňka na šroubky , s šuplíky.


Díky otvorům na zadní straně je možné připevnit ho na stěnu. Pro snadné přenášení je vybaven pohodlným držadlem. Zásuvky jsou zabezpečeny proti samovolnému vysunutí.


Je pružný a rázově odolný.

Ideální pro domácíi profesionání dílnu. Doporučená stohovatelnost ca 5-boxů nad sebou. Ergoboxy je možné skladovat zasunuté do sebe. Sada praktických uzaviratelných krabiček na SMD součástky - odpory, kondenzátory, tlumivky, tranzistory, diody, nebo např.


Krabičky jsou díky své kompozici vhodné také na léky, které je třeba brát dní v týdnu. Navíc organizéry a zásobníky na drobné díly za trvale nejnižší ceny. Nabízíme v devět různých rozměrových variant a několik barevných provedení plastových boxů.


Boxy jsou vyrobené z polypropylenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky