úterý 8. září 2015

Deník malého poseroutky 1

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyhle filmy máme s CZ dabingem. Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé.


Sedm deníků malého poseroutky pohromadě! Užijte si rok s malým pos.

Nejširší výběr e-knih je připraven. Nakupujte u vašeho knihkupce s tradicí. Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. Jelikož jako moje jediná kniha je dení malého poseroutky tak sem musela udělat referát o ní.


Vydatná porce zábavy s malým poseroutkou pěkně pohromadě! Chcete se dívat na film s dětmi? Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou , GLS či aktualizovanou Zásilkovnou.


Stahujte rychle přes Datoid. Pomocí propracovaného vyhledávání si u nás každý jednoduše najde a stáhne to, co hledá.

Jednoduše, spolehlivě a hlavně rychle! Jak se jmenovala Rodrickova kapela? Kdo nakonec snědl sejr? Jaký bys vymyslel název pro. Mikulášovy patálie Knihy ø 65.


Harry Potter a Kámen mudrců. Deník je přece pro holky, to ví. Greg tenhle sešit dostal od mámy. Takže si nemyslete, že to bude nějaké „milý deníčku“ tohle a „milý deníčku“ támhleto. Navíc tohle vlastně není deník , to jsou ZÁPISKY.


Zapomněli jste přístup k účtu? Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více poseroutkovských rošťáren! Informace Zobrazit vše. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


A nikdo to neví líp než Greg. A to vůbec nebude snadné. Film o dobrodružném výletu. Zápisky Grega Heffl eyho.

Gregovým cílem je veletrh videoher. Z anglického originálu Diary of a Wimpy Kid. Grafi cky upravil Antonín Kysela. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky