středa 2. září 2015

Bojové nože

Taktické ( bojové) nože je označenie pre nože poväčšinou používané v ozbrojených zložkách, či na boj. Vyrábajú sa z moderných materiálov a ich povrchové úpravy sú prispôsobené ich určeniu. Zatímco historické bojové nože sloužily zejména jako zbraň, moderní bojové nože jsou navrhovány, aby posloužily i jako užitný nástroj.


Mezi našimi bojovými noži najdete nože na krk, Tanto nože , vojenské nože , nože na přežití, nože Bowie, Kukri nože , bojové nože tradiční, stiletto nože i sekery do přírody. Všechny bojové nože jsou vyráběny ručně klasickou technologií, smluvně, na zakázku.

Taktické bojové nože jej mohou totiž mít doslova jakéhokoliv tvaru. O některých, například o Tanto, se dá s klidem prohlásit, že se jedná převážně a výhradně o tvar pro bojové a taktické nože. Měli byste si dát pozor i na špičku nože , která by neměla mít moc ostrý úhel, abyste ji nezlomili. Inovativní a kvalitní je Real Steel. Nejlepší nože z těch nejlepších materiálů a dokonalé zpracování vyrábí italský Lionsteel a Fox Knives.


Bojové a sportovní zavírací nože mají čepel uloženu na čepu tak, aby bylo možné nůž složit a vložit do kapsy. V otevřené poloze jsou čepele obvykle jištěny pojistkou.

Bojové nože mají střenky často vyrobené z odolné Gnebo micarty. Nabízíme spoustu značkových zavíracích nožů všech tvarů, stylů a cenových rozpětí. Taktické nože by se daly označit jako univerzální nože pro ozbrojené složky. Své uplatnění v dnešní době pochopitelně najdou v každodenním použití v přírodě. Jedná se o univerzální pracovní nástroj, který je však používán jako bojový nůž.


Na bojové nože jsou kladeny přísná kritéria, aby vydržel i. Kvalita produktů značky Kizlyar a ocenění. Flexibilní kombinace staleté tradice výroby chladných zbraní a použití moderních materiálů a moderních technologií na zpracování, společnosti umožnilo dosáhnout vysoké výrobní kvality a definovat svůj vlastní nezaměnitelný styl. Lze je dle základního využití rozdělit na nože obranné a útočné. V naší nabídce jich naleznete hned několik a můžete si tak vybrat ten, který vám udělá největší službu. Rybářské a Filetovací nože.


Houbařské a zahradnické nože. Nože na krk - neck knives. Hledáte taktické nože pro svou obranu?


Nabízíme vám kvalitní a profesionální taktické, vojenské i bojové nože Gerber a jiných značek.

Na všechny výše vyjmenované nože jsou kladeny zvláštní požadavky. Některé naše nože jsou broušené z obou stran. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Originálne nože a chladné zbrane od výrobcu, ktorý dodáva zbrane pre ruské ozbrojené sily a zložky špeciálneho určenia Spetsnaz.


Kvalitní bojový nůž má pevnou čepel a dobře tvarovanou rukojeť. Zakoupíte u nás i praktické multifunkční, luxusní damaškové nebo i vrhací nože. Kromě nich nabízíme též meče, katany, kleště, bojové sekery či dýky.


Vybírejte z našeho stálého sortimentu nebo si na nůž nechat vyrýt monogram či jméno. Naše nože poslouží též jako pěkný dárek pro vaše blízké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky