pátek 25. září 2015

Eta 1172 90000

Electric deep fryer ETA Fricool for tasty homemady dishes. Includes odour filter, insulated handles and temperature regulation. Description and specificat. See all the product information.


Do you like golden and evenly fried foods? Veliko družino bo razveselila velika nerjaveča dvižna košarica. Temperaturo do 1°C je mogoče enostavno regulirati s pomočjo termostata. Velkou rodinu potěší velký polohovatelný nerezový koš.


Potek priprave jedi je mogoče spremljati skozi stekleno okno v pokrovu. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Veľkú rodinu poteší veľký polohovateľný nerezový kôš. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


Průběh přípravy pokrmu lze pohodlně sledovat pozorovacím okénkem. Navíc lze celý rozebrat a krom termostatu umýt všechny díly v myčce, takže ušetříte opravdu spoustu času. Navyše je možné celú rozobrať a okrem termostatu umyť všetky diely v umývačke, takže ušetríte naozaj veľa času.


Prodloužená záruka roky na topné těleso! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro ulehčení práce a ušetření času oceníte, že lze celý rozebrat a mimo termostatu umýt všechny díly v myčce.


A hőmérsékletet a termosztáttal lehet folyamatosan akár 1°C-ig is szabályozni. Free Shipping Available. Naši pracovníci se Vám budou. Pre uľahčenie práce a ušetrenie času oceníte, že ho možno kompletne rozobrať a okrem termostatu celý umyť v umývačke riadu rýchlo, bez problémov a maximálne jednoducho. Máte rádi zlatová a rovnoměrně osmažená jídla?


Segítségével bármikor ínycsiklandó ételek készíthetőek. Nagy családok számára nagyon hasznos nagy, rozsdamentes sütő kosara van. Vďaka rôznym priemerom na nich ohrejete hrnce aj panvičky menších i väčších rozmerov. Teplotu je možné plynule regulovať.


Az ETA termékek magas műszaki minőségét és hasznossági értékét a saját háztartási gépekre kialakított tesztlaborja és a sok éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapata biztosítja. Kakovost Visoka tehnična in uporabna vrednost izdelkov ETA je zagotovljena z našim testiranjem lastne gospodinjske naprave in ekipe strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami. Pametne rešitve Pametna rešitev ETA sledi t. Navíc lze celá rozebrat a krom termostatu umýt všechny díly v myčce, takže ušetříte opravdu spoustu času. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Návod je nedílnou součástí. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Fritézu možno úplne rozobrať vrátane vyberateľnej vykurovacej špirály a väčšinu ich častí (okrem panelu s telesom) možno umyť v umývačke riadu.


EXPEDICE DO PRACOVNÍCH DNÍ. ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky