čtvrtek 3. září 2015

Mora vdp 645 x

Pojistka STOP GAS automaticky zastaví přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene hořáku či pouhém nechtěném. Poistka STOP GAS automaticky zastaví prívod plynu pri náhodnom zhasnutí plameňa. Horáky sú vybavené bezpečnostnou poistkou proti náhodnému úniku plynu Stop Gas. Ovládanie je umiestnené na bočnej strane. V ovládacích gombíkoch je integrované elektrické zapaľovanie horákov.


Mora vdp 645 x

Celkový dizajn dopĺňa pevná dvojdielna smaltovaná mriežka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Varná deska je vybavena smaltovanou mřížkou, která poskytne dostatečný prostor pro vaše nádobí. Free Shipping Available.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Mora vdp 645 x

Varná platňa je vybavená štyrmi horákmi a masívnou liatinovou mriežkou, ktorá poskytne dostatočný priestor a oporu pre vaše nádoby. Integrované elektrické. Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek Winternet. VDP 6GX Plynová vestavná skleněná deska. Součástí každé moderní kuchyně je varná deska, která vám rychle pomůže v přípravě chutných pokrmů pro vás a celou vaši rodinu.


Jednu takovou vám představuje zkušený výrobce MORA. Buy easily used machines here. Mora kniv knives: Quality from Sweden. Sharply priced and quickly delivered. Platňa má plynové horáky osadené poistkami STOP GAS, ktoré Vám zaistia pocit bezpečia.


Dál už hledat nemusíte! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Tento vestavný pomocník při vaření nabízí plynové hořáky, které jsou kryty dvoudílnou smaltovanou mřížkou nabízející oporu pro vaše nádobí. Mora VDP 6X Plynová deska Mora VDP 6X má hořáky osazeny bezpečnostní pojistkou StopGas, která eliminuje případný úník plynu a samovolné vypnutí. StopGas pojistka automaticky uzavře přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene hořáku (například při přetečení obsahu hrnce) a je zárukou maximální bezpečnosti. Disponuje plynovými horákmi s poistkami Stop Gas.


Mora vdp 645 x

Doska sa ovláda pomocou otočných gombíkov na prednej časti dosky, v ktorých je zabudované elektrické zapaľovanie horákov. O stabilitu hrncov pri varení sa postará dvojdielna varná mriežka vyrbená zo smaltu. Mora Plynová varná deska MORA VDP 6X. Nabízí klasické plynové hořáky s bočním ovládáním, které jsou navíc osazeny pojistkami StopGas, kryté 2-dílnou smaltovanou mřížkou pro.


Nerezový rámeček vkusně doplňují dvě stabilní mřížky. Deska má plynové hořáky osazené pojistkami STOP GAS, které Vám zajistí pocit bezpečí. Jednoduchá plynová varná doska Mora v modernom nerezovom prevedení.


Klasické rozloženie štyroch plynových horákov. Vybavené dvojdielnou liatinovou mriežkou. Varné desky) Hodnocení produktu: ().


Súčasťou každej modernej kuchyne je varná doska, ktorá vám rýchlo pomôže v príprave chutných pokrmov pre vás a celú vašu rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky