čtvrtek 24. září 2015

Karlovarský porcelán stará role

Karlovarský porcelán od tradiční české porcelánky. Dekor: házenka s červeným proužkem. Historie Staré Role kráčela zejména Hlavní ulicí (Hauptstrasse, dnešní Závodu míru). Výrobní a obytná budova první porcelánky.


Karlovarský porcelán stará role

Souprava šálků s podšálkem, mlékovka a cukřenka. Prodáváme porcelán ze Stará role značky Bohemia porcelán MZ, který má vysokou kvalitu a zajímavou cenu. Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky.


Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. Tento název lépe odpovídal vnitřní struktuře a organizaci VHJ. Porcelánový talíř hluboký Ofélie v dekoru házenky s červenou linkou. Vhodný pro použití v myčce nádobí a mikrovlnné troubě.


Právě v první polovině 19. Dlhoročná tradícia a štýlový dizajn - krásny porcelán našich mám a babičiek aj trendový porcelán do modernej domácnosti. V perfekním nepoužívaném stavu. Ostatní informace Dobírka - NE Osobní převzetí -NE Platbu požádám do 5ti prac. Stará Role ( MZ ) – servis čajový – Tři Grácie (235) nepoškozený 1x.


Při platbě uveďte VS číslo aukce a do poznamky vaše příjmení. Sada talířů v nejoblíbenějším starorolském tvaru Ofélie v dekoru házenky. Talíře, které zdobily stoly již v dobách našich babiček. Kouzlo tvaru i dekoru stále přetrvává i do dnešních dní, neboť vytváří příjemný pocit domova.


Alt, provedení porcelánka Rosenthal, Selb, Německo. Panenka v kroji - nevěsta z Veselí nad Moravou. Porcelánová panenka (cm) v imitaci svatebního kroje z Veselí nad Moravou.


Staré Role – kávová souprava v legendárním tvaru Ofélie a dekoru pomněnky. V klidu můžete připravit kávy trochu více a kdo bude mít chuť, tak si ještě trochu dolije. Nabízím karlovarský porcelán - Šest velkých talířů, šest hlubokých talířů, tři malé talíře a pět hrníčků. Nové vázy, nové sklenky na víno.


Zdarma dva hrníčky a nové pečicí formy. Důvod prodeje stěhování. Podívejte se na mé další inzeráty.


Uplynuly dva roky a ozvala se Jaruška Hořejší- Kašpárková, že ví o Renatě Zalabákové a tak nám chybí už jen Jindra Kypta, který se doučil a dvě děvčata která skončila s učebním oborem a to jsou Jitka Kombercová a Ivana Břízková,. KARLOVARSKÝ PORCELÁN a. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. MZ nadále věnovala výrobě porcelánu. Radosti bylo dost, nicméně bylo i zklamání.


Pokud toto čte někdo z jiných ročníků malířů či keramiků, dejte o sobě vědět prostřednictvím těchto webových stránek. Možná znáte adresu anebo alespoň stopu na nějakého dalšího spolužáka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky