pátek 4. září 2015

Jak využít pet lahve

PET lahve Prázdné plastové PET lahve nemusíte vyhazovat do koše nebo do tříděného odpadu. Jak odhlásit trvalý pobyt? Skip navigation Sign in.


Vytříděný plast najde nové uplatnění v mnoha věcech nacházejících se kolem nás, je součástí např. PET lahve Skoro každý pije limonádu z plastových láhví a pokud dáváte přednost těm dvoulitrovým, tak se vám na konci měsíce musí nashromáždit velké množství prázdných lahví. PET lahve a zavlažování Stačí odříznout z lahve dno, vytvořit do uzávěru či hrdla lahve několik malých děr tenkým hřebíkem, láhev naplnit vodou a pokud voda skutečně teče jen v tenoučkých pramíncích, umístěte láhev hrdlem dolů do vyhloubené jámy.

I tak se dají využít tyto obaly a my vám přinášíme hned šest vybraných vychytávek z PET lahví. Free Shipping Available. PET lahve představují veliký problém, válejí se v přírodě i ve městech.


Naštěstí stačí jenom pár dobrých nápadů a další využití prázdných PET lahví je na světě. Z PET lahví lze snadno vyrobit rychle a jednoduše praktické výrobky. PET je materiál, který velmi dobře odolává horku i mrazům. Na výrobu pomocníků do za.


I když se snažíme snižovat produkci odpadu, plastové láhve jen tak brzo z našich domácností nezmizí.

Místo toho abyste je vyhodili, můžete je recyklovat a vyrobit z nich užitečné věci do domácnosti. Připravili jsme pro vás tipů jak využít PET láhve, které vás určitě osloví. Nápadům se ale meze nekladou! Příkladem člověka, který našel originální využití pro prázdné PET lahve , je britský umělec Richart Sowa, který z nich u Mexika vybudoval celý ostrov!


Joyxee Island má sice průměr jen metrů, ale zato je osazený stromy a kromě skutečného domu na něm najdete i pláže a dva rybníčky! Zajímavým řešením je využití uzávěru od PET láhve v kombinaci se sáčkem, jak můžete vidět na obrázku. Efektivnější a především skladnější variantou je praktická dóza z přepůlené PET láhve. Okraje spodní části láhve stlačíme k sobě a vystřihneme do obloučku. Strany ohneme tak, aby okraje do sebe zapadly a. Odřízněte od PET lahve dno a vytvořte několik děr do uzávěru nebo hrdla lahve.


K tomu vám ideálně poslouží tenký hřebík nebo pletací jehlice. Poté nalijte vodu do lahve a podívejte se, jestli nevytéká příliš prudce. Pokud teče pomalu v tenkých pramíncích, můžete lahev umístit do vyhloubené jámy tak, aby v zemi. Zajímavé lahve jsou jako stvořené pro samostatné využití a byla by škoda vyhodit je do skla na recyklaci.


Pojďme se podívat, jak využít lahev od vína kreativně. Plastové láhve jsou výborný materiál, který se dá různě využít - stačí dobrý nápad. Pet lahví má každý dostatek a proto Vám napíši jak se dají také využít.

Já je používám ve skleníku. Pet lahve naplním vodou a položím je naležato mezi rostlinky ve skleníku. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Dobrý den a vítejte u dnešního prima článku.


Dnes Vám ukážeme pár originálních nápadů, jak chránit naší Zemi a jak se dají využít PET lahve například na Vaší zahrádce velmi vkusně a originálně. Pokud se o balkonové rostlinky správně staráte, brzy pod jejich záplavou není truhlík vůbec vidět. Proto můžete v rámci úspor a šetření životního prostředí využít pet láhev a šikovný truhliček si z ní vyrobit. Použité PET lahve můžeme buď zahodit do nejbližšího kontejneru pro tříděný odpa nebo je můžeme znovu použít doma. Michael vysvětlí, proč jsou některé předměty biodegradabilní a proč jiné nikoli, zároveň odhalí osm způsobů, jako znovu využít prázdné lahve z plastu.


Je pravda, že toto upozornění u nás není příliš časté. V časopise Practical Gastroenterology se zabývají otázkou, proč bychom PET láhev neměli opakovaně naplňovat. Každý den vyhazujeme spoustu věcí – „odpadků“.


Přitom mnoho z nich se dá ještě využít , dají se vykouzlit zajímavé ozdůbky, doplňky, dekorace, … S mnoha dalšími věcmi si děti mohou ještě užít spoustu legrace. Dnes si proto ukážeme, jak se dají využít staré PET lahve. Vyrobíme si dekoraci do oken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky