středa 23. září 2015

Skříňka do koupelny se zrcadlem

Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem ? Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu. Každá koupelna potřebuje zrcadlo, a koupelnové skříňky se zrcadlem jsou ideální řešení malého prostoru.


Vybrat si můžete z několika provedení tak, aby vyhovovala vaší představě.

V dnešní době však na takové skříňky moc nenarazíte. Nabídka umožňuje výběr rozměrů ze dvou variant. Pořiďte si praktickou zrcadlovou skříňku neboli koupelnovou galerku. Naleznete zde luxusní zrcadlové skříňky z masivu i dostupné plastové koupelnové galerky. Bílý nátěr působí velice vkusně a zároveň chrání skříňku před vlhkostí a plísní.


Koupelnová skříňka se zrcadlem FREYA je vyrobená z MDF desky, která je opatřená nátěrem z obou stran. Ať již úzká skříňka do koupelny nebo vysoká koupelnová skříňka , na stěnu nebo pod umyvadlo, se zrcadlem nebo pro lékárničku: koupelnové skříňky existují v mnoha provedeních a pro nejrůznější potřeby.

Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Možnost kombinace s umyvadlovým panelem a osvětlením. Skříňka s keramickým umyvadlem do koupelny v jednom balení, v kompletu.


Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků. Díky ekonomičtějšímu provedení a vybavení skříňky za přijatelnou cenu. Pokud do své koupelny potřebujete vtěsnat, co nejvíce úložného prostoru, pak se vám koupelnová skříňka se zrcadlem bude určitě hodit. Většinou se jedná o závěsnou skříňku se zrcadlovými dvířky, za nimiž se rozprostírá úložný prostor rozdělený policemi. Záleží nám hlavně na tom, abychom těmto obyčejným kusům vtiskli styl.


Objevte nápady našich šikovných odborníků na styl, kteří se tentokrát zaměřili na koupelny. První co nás napadne při pomyšlení na skříňku do koupelny , je ta pod umyvadlo. Zařizujete novou nebo právě zrekonstruovanou koupelnu? Nezapomeňte na koupelnový nábytek, do kterého si můžete uložit nejen ručníky, osušky a čistící prostředky, ale i desítky dalších drobností, které prostě potřebujete.


Nátěr v bílé barvě působí velice vkusně a zároveň chrání skříňku před vlhkostí a plísní.

Za jednokřídlovými dveřmi se nachází úložný prostor s policí. Je to závěsný díl, který se dokonale hodí jako doplněk k umyvadlu. Díky správně zvolenému zrcadlu už se nebudete muset trápit u holení tváře nebo nanášení rtěnky před odchodem do zaměstnání. Závěsná skříňka se zrcadlem do koupelny GALAXY 8white v moderním designu je součástí skupiny koupelnového nábytku GALAXY.


Konstrukce je vyrobena z laminované dřevotřísky odolné proti vlhkosti v bílé barvě, dvířka jsou vyrobena z desky MDF potažené fólií rovněž odolné proti vlhkosti. Galerka – zrcadlová skříňka 3× dvířka se zrcadlem v postranních částech (krajní dvířka) vždy po jedné polici prostřední část (středová dvířka) je bez police obsahuje elektrickou zásuvku 2V pod zrcadlovými dvířky se nachází dvě výsuvné zásuv. Doplňková skříňka do koupelny k zavěšení na stěnu ze série Ancona. Skříňka má univerzální dvířka, možno nainstalovat jako levá či pravá.


Skříňky se dají umísťovat na stěnu vedle sebe a je tak možné vytvořit libovolnou sestavu. A díky šatní skříni se zrcadlem se o tom můžete přesvědčit každý den. Zrcadlo navíc dodá vaší ložnici prostornost a světlo.


Stačí si jen vybrat tu pravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky