čtvrtek 17. září 2015

Podložka pod kancelářské křeslo

Neničte svou podlahu a pořiďte si podložku pod kancelářské křeslo , díky které bude vaše podlaha stále jako nová. Ochranná podložka je transparentní, téměř neviditelná, takže nekazí celkový dojem z místnosti. Se židlí se také snadněji.


Používáte v pracovně kancelářské křeslo nebo židli? Ochraňte podlahu před poškozením a ušpiněním pomocí ochranné podložky. Co je podložka pod kolečkovou židli, k čemu se hodí a jaké existují typy? Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Je vhodná pro všechny typy podlahových krytin - od dlažby, přes vinyl až po dřevo. Ochranné podložky pod židle a křesla jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu a jsou určeny pro všechny typy koleček. Můžete je použít na jakémkoliv typu podlahy - koberec. Nabízíme také stolek na notebook či zásuvkový díl.


Zde naleznete ochranné podložky pod židle. Chrání podlahovou krytinu před poničením, poškrábáním a ušpiněním. Její použití zvyšuje životnost a vzhled povrchu podlahy a koberce. Zabraňuje tomu, aby kolečka židle zanechali hluboké škrábance. Ochrannou podložku pod židli vybírejte dle typu podlahy.


Typy podložek pod kancelářské židle se odvíjejí od povrchu, na kterou ji chcete umístit. Speciální protiskluzový povrch k podlaze přilne a zajistí tak. Dejte pod kolečka raději ochrannou podložku. Je vyrobena z polypropylenu , což je materiál odolnější než PVC. Díky rovnoměrnému rozložení tlaku na zem snížíte riziko poškození podlahy.


Všechny z níže uvedených materiál jsou vhodné. Skvrny od kávy nebo vody již nebudou zanechávat nežádoucí stopy na Vaší podlaze nebo drahém koberci. Vyhněte se poškrábání podlah, koberců nebo skvrn z rozlitých nápojů. Pro koberce se doporučuje podložka pod židle o síle mm, kde je spodní strana podložky opatřena stovkami hrotů, které zabraňují podložce v pohybu.


Vrchní strana má drobný vzorek,který eliminuje zrcadlový efekt a umožňujetichý a pohodlný pohyb kolečkové židle. Podložka transp pod kol. Kancelářské židle a křesla musejí být pro člověka co nejvíce pohodlné.


Podložka pod kancelářské křeslo

Proto vám doporučujeme pořídit podložky pod židle, jež se hodí pro všechny typy podlahových krytin, přičemž je chrání před poškozením, poškrábáním i znečištěním, vhodná jak pro kancelářské , klasické tak i. Má bezpečnou oblou 2D hranu a spodní strana je opatřena protiskluzovou vrstvou. Rozměr podložky je 98x1cm. Kvalitní podložka na tvrdé povrchy pod kancelářské židle. Než vložíte zboží do pomyslného nákupního košíku, zarolujte až dolů na této stránce, abyste si vybrali tu správnou variantu, kterou doopravdy máte v úmyslu koupit.


Tato kolečka se běžně nemohou používat na povrchy jako například : plovoucí podlaha, dlažba, speciální tvrdá PVC atd. Můžete ji použít na recepce, do výrobních hal i pod kopírovací stroje. Vyberte si ze široké nabídky koženkových, kožených či textilních kancelářských křesel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky