čtvrtek 10. září 2015

Jateční přístroj na prasata

Instruktážní video demontáže a montáže jatečního přístroje. Včetně ukázky použití certifikovaným technikem. Jateční pistole na králíky, drůbež a další drobná zvířata. Po přiložení na hlavu zvířete a výstřelu náboje, se z jatečního přístroje vysune (vylítne) několik centimetrů ocelový válec ( trn ), který zvíře omráčí před vykrvením.


Ihned k odeslání Skladem Jateční náboj 9. Z ústí přední části vyčnívá úderník, z boku tělesa kulaté tlačítko spouště.

Maso ciste,to je muj nazor, tedkom pres zimu si to nemuzu vynachvalit,. Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů. Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou.


Detailní popis produktu. Nechci zakládat novou otázku týkající se jateční pistole,proto vložím sem. Můj dotaz směruje k náhradním dílům jateční pistole ČZ,která slouží k porážení prasat.


Nemohu na internetu nic najít,většinou mi vyskočí odkaz na díly na jateční pistoli na králíky. Zabíječ králíků Hracz - pružinový jateční přístroj k usmrcování drobného domácího zvířectva hlavně k zabíjení králíků, drůbeže bez bolesti a stresu. Omračovací přístroj na drůbež, králíky, srážečka králíků, střílečka, jateční pistole na králíky, i když to žádná pistole není.

Rozporka na prase nerezová na zavěšení prasete při zabijačce - také grmolec na prasata , brdečko, kromholec, rozpůrka, věšák na zavěšení prasete je vyrobena z nerezové oceli. PISTOLE najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Popis: Video ukazuje život prasat, samici – prasnici a její mláďata selata. Jsou popsány základní podmínky pro chov a výživu prasat.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Jste drobnochovatelé a musíte sem tam zabít králíka, slepici, kapra. Tato jateční pistole pro Vás bude ideálním pomocníkem jak toto drobné zvířectvo humánním způsobem zabít bez zbytečných bolestí a stresu.


Podle toho, jaký se použije náboj (váha prachové náplně), tak s ním zabijete od králíka po koně. Nebo můžete použít jateční přístroj značky Fiskars (sekera). RETRO - ZBOŽÍ - PISTOL NA PRASE - ZACHOVALÉ - S TAV viz FOTO - Původní - slušný stav = OK - Dotazy přímo na Mail ! Doba dodání: ihned Profesionální přístroj na čistění uší vám pomůže vyčistit vaše uši bez zatlačení a zhutnění ušního mazu.


Jakmile začnete používat tento fantastický ušní čistič, už nikdy nebude chtít používat nevzhledné vatové tyčinky. S tímto ohradníkem neproklouzne přes vaši ohradu ani medvě ani. Omračovací pistole - pružinový jateční přístroj na omračování hlodavců a drůbeže. Produkt je konstruován v souladu s požadavky zákona o ochraně zvířat.


Grily - grilování, rožnění gril na sele a prase - součásti grilů - ceník součástí - motorek na gril (několik druhů) - rožeň na míru do stávajícího krbu - Lavičk na klobásy na salámy na párky na jitrnice, jelita.

Svářecí přístroj inseminačních tub, s. Nejdražší Nejlevnější Nejprodávanější Abecedně. Vhodný jenom k porážení prasat“. Takže ne, zapomeňte na veselé čuníky z různých her, tady dostanete, jak ostatně ukazuje i obrázek, monstrózní jateční přístroj , který někdo ovládá. Co to má společného s hrou?


Ale je tu další střípeček informací. Vámi požadované zboží Náhradní pryžová vložka pro jateční přístroj JP (Antreg) není v tuto chvíli dostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky