čtvrtek 3. září 2015

Jak rozebrat pračku whirlpool

Pračku odstrojit, vyndat buben a rozebrat ho na dvě poloviny. Na Váš dotaz Čištění pračky Whirlpool už odpověděla on-line. Ahoj mam rok starou pračku whirlpool awo d 431a dostala se my kostice. Musíš rozebrat prakticky celou pračku , originál domečky s ložisky – to.


Poruchy praček Whirlpool. Moderní pračky Whirlpool vám samy ohlásí, jakou chybou trpí prostřednictvím tzv.

Stejně hlásí závady i modely Hotpoint a Indesit. Seznam chybových kódů praček Whirlpool. Shelby GT5Barn Find and Appraisal That Buyer Uses To Pay Widow - Price Revealed - Duration: 22:15. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Washing machine destruction- With Fire and exploited and one poor little thing got hit by a police car. Hope you Enjoy please subscribe like comment and share this video Subscribe, Like, Share. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku Beko na výměnu ložiska.

Musíte skoro kompletně rozebrat celou pračku , abyste se dal vyjmout buben. U novějších praček nastupuje i další nevýhoda. Pokud totiž máte novější pračku , tak plastový obal bubnu se dnes většinou lepí, tj. Můžeme jen odhadovat, jestli je to záměr výrobce, abyste si koupili novou pračku.


Jak zbavit pračku zápachu? Perete při nízkých teplotách a programy, které pracují s vyššími teplotami 60–°C, téměř nezapínáte? Může vás zaskočit nepříjemný zápach z pračky. Nízké teploty praní nahrávají usazování pracího prášku a aviváže v bubnu i rozvodech.


O automatických pračkách Whirlpool je známo, že jsou přímo nadupané inovativními technologiemi a zcela vás uchvátí svým moderním nadčasovým designem. Pračky vynikají také naprosto tichým chodem a minimálními vibracemi. Většina modelů patří do té nejlepší, což je zároveň i nejnižší energetická třída, čímž se značně uspoří elektrická energie.


Zdánlivě snadná odpověď, ale je to trochu jinak. Pračka Whirpool AVG 6je dvouplášťová a voda teče mimo pračku pouze při vypouštění za plného výkonu ( kg ). Už jsem ji měla rozebranou, sundala jsem závaží, vyměnila spojovací hadici mezi vanou a filtrem, ale na nic jsem nepřišla. Rozebrat se dá pouze jeden bok.


V servisu vám mohou telefonicky poradit, jak závadu pračky vyřešit, popřípadě poslat opraváře. Když upozorníte, že máte v pračce zablokované prádlo, je možné, že se pomoci dočkáte rychleji, k takovým problémům totiž servisní pracovníci vyjíždí obvykle přednostně. Pokud je víken nebo se k vám opravář z nějakého důvodu dostane až za dlouhou dobu.

Otestovali jsme jak předem plněné, tak i vrchem plněné pračky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat pračku. Dobrý den, chybové hlášení ukazuje na nějakou chybu ohřevu vody. Chyba je interpretována jako žádný přírůstek teploty.


Příčin může být několik: přerušené topné těleso, 2. Zalezla někam do pračky (při ždímání to jde slyšet, jak to tam trošku drhne). Nevíte, jak se dá vyndat nebo mám raději zavolat nějakýmu opraváři? Nebo v tý pračce může zůstat? Máme pračku Bosch cca roku, tak bych byla ráda, kdyby nám ještě nějaký čas vydržela.


Registrace kontraktu za cenu základní je možná do 30ti dnů od zakoupení výrobku. Po uplynutí této lhůty lze kontrakt zakoupit za cenu navýšenou o 30- Kč paušálního poplatku. Níže uvedené ceny jsou pouze orientační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky