úterý 15. září 2015

Automatické parkovací systémy

Pro výstavbu systému postačí pouze parkovací místa (cca m2), následným efektem je zvýšení kapacity až o. Automatické systémy plošné. Poloautomatické systémy Trendvario. Mechanické parkovací systémy.


Prostorově i cenově velmi. Zabezpečení proti krádeži Ochrana před vnějším počasím Prevence proti terorismu.

Absence světel v prostorec. Jejich přednosti tak ocení jak majitelé bytových domů, tak soukromé firmy, státní úřady nebo obchodní centra. Parkovací systémy je totiž možné „ušít“ přímo na míru každému stavebnímu projektu, jehož součástí jsou. Již více jak let se věnujeme vývoji a výrobě parkovacích systémů určených pro výběr parkovného dle doby parkování. V současné době nabízené parkovací systémy EcoPark II.


Je určena pro řízení průjezdu vozidel neomezené intenzity a je zvlášť vhodná pro parkovací systémy. Rychlost pohybu sec. Náš parkovací systém je součástí našeho vstupenkového systému.


Umožňuje jednoduchým způsobem přes pokladnu obsloužit parkoviště jakékoli velikosti.

ZOO Praha , ZOO Plzeň, Parkoviště Horní Mísečky , Dopravní podnik Pardubice, ELVIA-Pro -SONY Praha aj. Naše závory najdete např. Od skvěle funkčně a ergonomicky řešených vjezdových a výjezdových terminálů, přes speciální bezporuchové velmi rychlé závory až po uživatelsky přehledné a příjemné automatické pokladny, to vše v moderním a střízlivém designu. Dodáváme a realizujeme automatické parkovací systémy - zakladače - Nussbaum! Tento týden bylo předáno nové portálové centrum od firmy TOS KUŘIM - OS, a. CROSS je vhodné jak pro menší instalace s několika parkovacími místy, tak i pro pokrytí celých městských zón.


Vyberte si parkovací systémy , turnikety a další zařízení podle svých představ! Vstupní turnikety a automatická pokladna k dobíjení kreditu slouží při vstupu do. Nabízíme inteligentní parkovací systémy , přístupové systémy , automatické závory , parkovací zábrany, turnikety, parkomaty, platební terminály. Ponúkame vysoko kvalitný automatický parkovací systém určený pre malé, stredne, aj veľké parkoviská. ELVIS – automatické pokladny, parkovací , turniketové, docházkové a přístupové systémy.


Vysoké množstvo typov kariet a tým i možnosti prevádzky parkoviska - Mikropočítačové riadenie terminálov - Možnosť štatistík, spätné kontroly, atď. Jedná se o parkovací systém pro automobily pro nezávislé parkování vozidel nad sebou a vedle sebe. Po celé šířce zařízení musí být k dispozici vjezd (pojezdová komunikace podle příslušné normy). Parkovací místa jsou umístěna na třech nad sebou se nacházejících úrovních. Vozidla jsou zaparkována na stabilních.


Potřebujete takové automaty do vašich administrativních nebo veřejných prostor? Pak nás kontaktujte a využijte zajímavých cen, které vám jako čeští výrobci můžeme nabídnout.

Větąina nedostatků, které tyto systémy v minulosti měly, byla odstraněna a jejich vyuľití se stává běľnou záleľitostí urbanistické a projekční praxe. Název automatické parkovací. Vedle ovládacího prvku má vždy připevněn návod na ovládání.


Nabízíme parkovací systémy Wöhr pro osobní automobily ke zvýšení kapacity parkovacích míst. Osobní vozidlo jezdí v průměru pouze hodiny denně, zbytek stojí na parkovacím. Pohonná jednotka zajišťuje automatické otvírání a zavírání dveří, a to bezpečným způsobem.


Narazí-li při pohybu dveřní křídlo na překážku, okamžitě se zastaví a změní směr pohybu, přičemž vydává varovné zvukové znamení. Samozřejmostí je možnost provozovat tento typ jako samostatný objekt. Tower Parking nachází uplatnění u kancelářských budov a rezidenčních objetků. Popis činnosti: Vývoj, výroba, instalace, distribuce - automatické závory, turnikety, zařízení pro kontrolu přístupů, parkovací.


Jednoduché parkovací systémy a automatické závory pro všechny velikosti parkoviště Prodej, instalace a servis parkovacích systémů a automatických závor - NESSY, spol. V obchodních domech nebo na letištích se používají platební terminály vybavené tiskárnou účtu s čárovým kódem, vstupní závorou, na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky